LE'SANDA SWEET FOUNDATION [ FOUNDATION VIRAL MASA KINI ]

Monday, 22 April 2013

MELAKA TRIP WITG HUSB

Penulis : emma diana Masa : Monday, April 22, 2013 Comments : 1 Labels :
Assalamualaikum ~
Selamat pagi Sume , 
mulakan hari2 anda dengn senyuman dan senyum dan senyum ..

20 April 2013 .. ngah kemas2 rumah 1 ary husb kuo masuk umah xtaw kenapa , xnak tegur biar jela ,
takot dye ade hal kat luo , then masuk waktu magrib lepas je solat jumaat , aku terima 1 text msg dri my hubby buchuk bulat tembam ! heheheheh

*baby siap-2 kite g melaka jalan2 eyh* heheheh

dapat text tu senyum2 gembira hati sebab dah lama kot nak g sana tpi xdapat g . fiiiieeeuuuwww ~
xpela event malam pon n balik hari pon ..g kol 9 n balik kol 3pagi..
#nw ni lah masanya ~ .. ilove it ! jyeeaaahh pakai baju warna purple , husb lak pakai baju warna hitam kuning .. mase otw g hati ngah bunga2 , babe sies dah lama xdate kot arggghh memberontak giler hati ni kaw2 nyer macam nak meletop nak gtaw sume orang . *weyh aku g date weyh* hahahhaha
yela mana x nya keje dok umah kemas umah keje dok umah kemas umah masak , 2 jeee ..

mase otw ke sana asyek usyar muka dye je , hahaha tOmey kOt husb aku ni upanya .. hahahksss .. like u sygg ~ . muah3xxxx *untok y dah kawen je k?* hehehehehheehehehehhe

tertulis kisah cerita indah masa ini sayang hehehe , 

1jam sudah berlalu 30 min untuk nak kebandar .. 
bandar hilir n mcm2 disna , huh ~ bawak camera la bobOiy xkan ku lupakan heheheh ..
sebab dah lama x street kan .. smpai sana je woooaaahh ! beca ! kapal ! menara taming sari ! hmmm ape g ?bazar dye .. makkk aiyhhh ~ gile gile gile dan crazy frOooggyy hehehhehe ..

sempat jugak aku bergambar at sana . and nw masanya naik beca argghh malu la , xkan org 2 nak bawak aku y bulat ni .. larat ke ..
last2 xnaik pon hehehehe .. aku jalan2 g at bazar . mcm2 ade and nmpak lak kincin ~ ngeeee beli kincin ade lambang melaka . untOk kawan2 office katanya ! ngeee 

mcm2 tempat aku snap pix , heheheh nak up pix tapi sume pix dah cuci semalam , nw tggu siap n see je nanti :)

*thanks syg* !

Sunday, 14 April 2013

BLOG GUA DAH TOMEY !

Penulis : emma diana Masa : Sunday, April 14, 2013 Comments : 0 Labels :
Assalamualaikum
wahai kawan2 sume , kawan2 bloger then rakan2 yang sedang melayari laman sesawang yang ngah femes sekarangg , banyak , nak menaip satu per satu payah kah3x

sO tOday cam biase datang kerja , bukak je system lambat sangat, jari ni mula la nak bukak sume laman sosial yang dye ade , dari facebooker ke insta , lari jap ke twitter n layan sOng at  yOutube , hmm nampak x sume dah ade zaman sekarang , bosan je layan, bukak google n layari macam2 laman web heheh ,
tapi kan kat twitter laaa aku paling lama , sebab dapat je tweet dari adik syang kite ni LAYLA ..
ade 3 DM dapat dri dye
yang lain xley create kat sni sbb private tapi yang paling last DM
*akak blog akak dah siap*
giler terpanjat gugurl nOkkk ~ hehehehhe *nOk*? apakah ? abaikan :)
nampak x ke pink-pink an .. hehehhe bahasa ape tuu ? heheheheh .. so sebelum ni mmg blog aku nampak spoil giler kan ? now dengan kehadiran adik layla sayang aku minx tolong jasa baik dye editkan .. heheheh so ni la .. belum abis edit ni sbb nak letak macam2 link , ade y masih x lengkap , kowang bace blog ni sunyi kan ? sbb xde lagu .. tunggu nanti siap sepenuhnya ok ? thanksss adik syg ? :) love u sO much :)

nampak x pix atas tu , ade pix kite gn husb kite ,. sweet sgt :)
sebelum ni single je , nOw dah berdua .
act xde idea pon ayat untuk header 2 , tenggs lagi sekali layla syg. heee
nak cter pepanjang kang kowang x belek , bek kowang belek blog aku cepat , click la apa2 yang ada kat situ kalau error ade link yang xde lagi :)

so kat bawah ade pix for tOday harap kowang senyum selalu k ?
*padahal pix tu dah lama snap heheh..
actualy pix ni nak buat covel album terbaru aku , tggu la nanati di pasaran .. hahahah
eh kowang caye ke ?
hahahhahahhaha

btw tenggss hadirkan diri ke blog ini :) terima kasih kerana penat2 je bace padahal nak inform blog baru je di baik pulih heheheh ~


Tuesday, 2 April 2013

baby Oh baby !

Penulis : emma diana Masa : Tuesday, April 02, 2013 Comments : 0 Labels :
Assalamualaikum ! 

hahaha tamaknyer aku update blog 2hari skali , heheheh , now nak cter abOut baby ~
kat bawah ni aku ade pix baby aku , kembar sowang lelaki sowang lagi bOy hheheh .. 
*keliru eh ? dua2 bOy laa heheh
ehhhh kenapa cepat sgt emma dapat ank ni ? mngandung dlu baru nikah ke ? anak angkat ke ?xsabar nak ank ke ? 
haaa nak gossip la 2 , isshh org melayu kite ni , bace dlu smpai abis , kang nnti bertambah dosa lak syakwasangka . heheheh
hoooii ! ni ank buah laa !  ank sendiri ? gluuupp ! jangan bnyak tanye ingt aku kilang buat anak ? hahahha jagan la ckp aku garang , hmm xla insyallah , rezki ade di mana2 .. hehehhe

oke nmpak x bby y di bengkung bdan nye penuh 2 ? kite xtaw lagi nama nyer spe , y kite taw dye bau syurga ~ fliuuu fliuuu heheheh meyh bau aku , bau ape babe ? ngeeee dah2 jgn lyn loya buruk aku ni heheheh , ni ank pada sakina (sepupu aku) tOmey kn ? baru diberanakkan pada ahad petang , alhamdulillah nOrmal katnya melahirkan dia , ngeee .. tapi aku xtngOk g bby ni heheheh , nnti lah ~ *tggu bby besar agknya nanti* heeee

xla nanti la aku tengOk , tgguuu ~






Ok fine bby ni cOmel angat nak taw nama nyer ?
Mohamad danny shaqimi

Ohohoiii sgt2 tOmey , ngn mickey nyer , ala muchuk2 , hehehehhe

ok fine aku taw kowang nak tnye ape g kn ? so ape lagi ? g kat write yOur comment at bawah 2 ade kotak khas ntOk uolls :)

THANKS MEMBACA .. LIKE BABY LIKE SON , I WANT BABY Y COMEY DARI PAPA DYE NANTI . TOMEY2 BABY ~ AUUUWWW ~

*Wassalam

G.I JOE TERBAIK 2nd date wIf husband

Penulis : emma diana Masa : Tuesday, April 02, 2013 Comments : 0 Labels :
Hey Selamat Petang semua , 
Assalamualaikum .. !
xjawab dosa xjawab dapat pahala .

nOw nak stOry about my family ! jyeaahh my family , hmm ade y xtaw la 2 kite dah kawen heheheh
dah la spe y xtaw 2 , meyh up 1 pix jap !


haaaa dah x-large dah ni hehehehhe . 
( si putera dan si puteri) hahaha puteri sagt kaw emma ! phuiii hehehehe !
sO tu la husb kite .. btw nak cter abOut weekend .. taraaa ~ kite santai2 dok ngan husb kite , bahgia gitu nyah ~ hehehhe btw ape y menghappy kan aku , lepas kawen ni jarang dating , yela husb keje , aku keje , ntah bile lah nak spend masa . so selama berkawien ni jugak lah ini kali kedua aku tengok wayng ngn husb aku , jyeeaaahh cter ape eyh ?

tara ......



Ohh gOd , aku minat lak ngan THE ROCK tu hahahha , terbaikk cter nyer , nak sinopsis dye ? hmm mlas nak taip pepanjang , sbb ase nyer mcm xtaw nak cter cm ner , tpi cter ni aku bgi 4/5 bintang tara ..
kenapa xpenuh ? hahahha sbb aku x puas ati npe cepat sangt cter tu abis hehehe , jyeeaahh nak mmberontak dalam pawagam 2 hahahahha .. 
*tak la .. melampau kalau cm tu* mmg laki aku duku aku hehehehhe ,

3rd date bila la gamaknyer .. tggu n see yeaahh !