Followers yang baik hati

IKLAN

IKLAN

Saturday, 20 October 2012

TAMBAH FOLLOWER SAMPAI MELETOP :D

Penulis : emma diana Masa : Saturday, October 20, 2012 Comments : 20 Labels :



Selamat Malam sayang , Selamat malam kasih , Selamat malam semua .. hehehehehe
nOw nmpak aku xde aktiviti cari aktiviti .. sebelOm aku Open mukadimah aku kOrang dah nampak itu picture perkataan MELETUP GERAK-2 .. HEHEHEHEHE

Sedang-2 blOgwalking , emma ternmpak bnyak mmbe-2 emma y jOint bnde ni .. Oke , seriusly best , 
kalO kOwang nak jOin , just click picture 2 lelaju ,, cepat .. come On babeyhh ! heheheh

Oke at bawah ni fOllower emma skrg , 
nOw sesape y nak jOint meyhh click sini dlu SAKINA
Saje prOmote blOg mmbe .. jangan lpe lak nak fOllow emma kat cni 
twitter CIKECIKEBOOMBOOM
fOllOw blOg emma dlu oke , lepas fOllow tinggalkan jejak dikOmen supaya senang nak fOllow :D

hehehehehhe .. 

nOw emma nak target 1212 bOley x ?
abOut hadiah 2 plak emma must laa nak
LOMO..

hehehehehhe 
oke see n see :D

Wednesday, 10 October 2012

musim demam ke?

Penulis : emma diana Masa : Wednesday, October 10, 2012 Comments : 0 Labels :
Assalamualaikum ,
Selamat malam semua ,
selamat berblOger , 

malam ni sunyi seperti malam biasa , sbb ? adOyai sebb Orang dah tidOw , tinggal awak-2 je y xtdOw g , sape x tdOw g ? sila angkat ibu jari kaki ,
*kalau bOley*  ehehehhehe
dah-2 jangan nak buat ape y emma suruh 2 , nmpak sgt anda-2 semua ngah try , cuba , test , kahkahkahkahk .. urrrrrmmmm, malam ni nak stOry sal pe erk ? urmm , jap-2 ngah pk ni , oke oke nak smpai dah , lagi sikit , sikit je lagi nak sampai , okeyhh , lagi sikit , sabar emma , sikit lagi ,, eeeeyyyyyaaaarrrrrhhh , sampai gak akhirnye idea :D
haaa (!) kOrang , musim demam ke ea sekarang ? awat semua nak demam ? huhuhuuhuhuh.. act isnin lepas 8/10/2012 emma g checkup n buat ujian sarengan HIV untuk pra-perkahwinan , hurmmm serius , dOc 2 bgtaw emma demam tapi aktiv .. eeeerrrkkk ? mcm mane 2 ? ahahahhaha , itu macam pOn ade jugak ke ? kahkahkah .. awat la dOc 2 x bagi aku MC5day ? bOley uplOd videO buad-2 muka duck at YOUTUBE sal mc 5 day from doc kerajaan .. ahahahhahak :D dah-2 melalut-2 je aku malam ni , nOw result 2 pOn dah kuO tadi , positiv aku xde HIV .. alhamdulillah ,, cepat la bulan 12 , nak kawen !!!!!!!!!!!! .. *menggelabah nak mampUs tahap piau-2 ni .. agagaggagagag .. hOpe fully berjalan lancar nnti ,akn ku update dalam blOg :) jangan wisOu :D eyyyhhh cter nak kawen ni , umi emma demam jugak taw , hOpe umi sihat cm biasa , jangan pelik nape jap panggil mak , mama n umi , ahahahhak adik bradik emma ni sume pelik , aku n abg aku dOk panggil mak umi , nissa nana n adik llaki ke2 last panggil mak , y last pggil mama .. ahahahha , pelik laaaa .. bia la , jnji ade title y menunjukkan seOrang ibu .. teringin gak nak pgil ibu tpi xpe la .. insyallah lepas ade ank akan ku suruh ank ku paggil aku IBU. hehehehhuhuhu nak sgt sweeetttt (!) ,, ahhhhh melalut suda .. mak demam , office mate demam , terutama en tunang , hohohoho , kesian dye , dah la emma pk negetiv sal dye .. hurmm (malas nak cter bOut gadO-2 at sni) ptg tadi saje hantar msg mintak hantar g klinik motor rOsk *padahal x rOsak punnnnnnsss* hurmm call-2 xdpt , bnyak kali xdpt, dah la colouringgtOne sedap ,, ahahha pastu ttbe masuk vm(vOicemail) x macam haram kene telan kredit aku , dah la tengah-2 bulan ni ,, benci la sape ade vm 2 , hurmmm benci-2 :;( menggabiskan kredit , then mals nak call hati dah panas , aku pOn terOs dtg umah dye , nak amik beruuukkband n nak tengOk dye at umah x , Oke, mase masuk umah dye nmpak dye berselubung .. errrkkk , dah kenape dye ni , serius terpanjat en tunang demam (!) aaararrrrrgggghhh dah la aku cepat simpati , hurmm aku ngan egO kemarahan x hilang lagi, aku buat sOre garang aku egOis aku , huhuhu , dalam hati aku syg kau laaa giler .. tunang mane y xsyg bakal suami dye kan .. egO aku je kuad ,, xbOley tahan atas sebab-2 y kau tak tahu.. huhuhuuh bia la .. :D y aku nak kau tahu yang aku syg sangat-2 at kO , hOpe pe y kita idam-2 kan akan tercapai hujung tahun ni :D iloveulikelOvesOng bebeyhhhhh :D

Oke nieyhhh dah lari tOpic , btw hOpe sape y sedang sakit Or demam y teruk 2 , cecepat sembuh , event demam , jangan lupa pada allah . sOLAT JANGAN LUPA :D

nah untuk santapan :D



nampak x emma sayg sgt at dye . dOakan kami bahagia :D

syg uolls :D

Exchange Link?