LE'SANDA SWEET FOUNDATION [ FOUNDATION VIRAL MASA KINI ]

Monday, 10 September 2012

LEMBUTKAN HATI SUAMI AKU (!)

Penulis : emma diana Masa : Monday, September 10, 2012 Comments : 0 Labels :

Asslamualaikum , 

hai uOlls , buat pe 2 ? sedang bz kah ? meyhh bace entry emma ni jap , 
makin berkobar-2 lak nak bergelar isteri ni , tapi kadang macam xrase pe-2 pon ade , sometime lak bile bace artikal-2 at paper or entry-2 blOg kawan-2 y menulis tentng dOa harian , terbace la 1 entry tentang suami isteri , nOw emma nak share pada uOlls y dah bergelar suami isteri or bakal suami ister , mOh la kite amalkan ayt ni . terutama pada isteri-2 sOlehah , :D






Zikir ini elok diamalkan oleh isteri yang mahu hati suaminya menjadi lembut hati

1. Ya Aziz
2. Ya Jabbar
3. Ya Mutakabbir

Selepas membacanya beberapa kali, hembuskan ke atas suami sekiranya suami tidak perasan. Atau isteri membacanya waktu suami tidur nyenyak. Hembuskanlah di tapak tangan dan letakkan di hati (dada) suami. Mudah-mudahan Allah lembutkan hatinya. Bila hati sudah lembut, mudahlah dibuka kunci perhubungan atau pintu perbincangan.
4. Amalkan doa ini: "Ya Allah, lembutkanlah hatinya (suami) sepertimana Engkau lembutkan besi"

cube bayang kan suami uOlls Or bakal suami uOlls y hati batu keras macam batu 2 lembut maam besi y keras susah nak lemutkan 2 . bayang kang .. 

*kOrang-2 sekalian , amal kan taw ? pada y x kawen g xsalah amalkan , sebab uOlls pOn akan ke alam tersebut kn ?*


No comments:

Post a Comment