LE'SANDA SWEET FOUNDATION [ FOUNDATION VIRAL MASA KINI ]

Tuesday, 18 September 2012

Jom tingkatkan followers sampai lebam

Penulis : emma diana Masa : Tuesday, September 18, 2012 Comments : 50 Labels :


Assalamualaikum ..
ahakkss .. axt mmg aku terlambat kan nak ikOt 
btw nOw fOllower aku 142 .. hurmm still x ganjak-2 .. want follOwer y ramai -.-'

nOw aku nak jOin ini bende ... eheee .. after jOin wa nak banding kan y dlu hingga sekarang .. eceyh ..

click sjja ats ni .. eheeee ..

jOm jOin this One .. :)

50 comments:

  1. Blog comel . Hekhek . Rajin rajin lah tangan tu blogwalking sesama peserta lain ye untuk tingkatkan follower.

    ReplyDelete
    Replies
    1. eheeee .. rajin sgt tyme saya ade free .. rerajin blogwalking eyh ? :)

      Delete
  2. hye , dari segmen yg sama . done follow u . kalau sudi follow kita balik tautau :)
    http://ilylikealovesong.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. eyh eyh kita da follow awak la syg :)

      Delete
  3. singgah BW sini dari segmen yang sama

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  4. datang dari segmen yang sama :)

    http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  5. comelnya blog kamuu... dah jatuh cinta ni... saya follow sini... ;)

    jom follow juga ^__^

    http://www.lawacollections.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  6. salam singgah dari segment sama:D jum follow2! btw, very nice blog tau:)

    http://sweettedy.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  7. Terbang melayang dari segmen & mendarat kat sini ┐('⌣'┐)

    http://zamani84.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tinkatkan-followers-sampai.html

    Ok, gtg! (┌'⌣')┌

    ReplyDelete
  8. done follow cni...XD

    http://sayangmamabah.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  9. Singgah sini sambil follow awk =]

    Jum follow sya jugak

    Terjah sni :

    http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  10. Blogwalking dari SEGMEN : Jom tingkatkan Followers Sampai Lebam

    http://www.erazfadli.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  11. Follow sini dari segmen yang sama.. (:
    http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    Jemput Jom join GA ini
    http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/09/mkm-first-free-giveaway.html

    ReplyDelete
  12. Dah follow.. Jgn lupa singgah sini & follow :) http://zaraisaac.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  13. done sini . dri segmen same.
    hit me back yaww.. =D

    http://mizayumiko.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  14. dr segmen ni juge :)
    http://luvchoco-aishiteru.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  15. follow sini
    http://sampaicucuratap.blogspot.com/

    hit me back =))

    ReplyDelete
  16. I'm done following you!
    follow me back ^^

    Blogwalking dari SEGMEN : Jom tingkatkan Followers Sampai Lebam

    http://mieprosalahh.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  17. as-salam..
    datang blogwalking dan follow sini terus ye? :) salam kenalan. jom ke blog saya :)

    http://loves313.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html


    thanks
    raff

    ReplyDelete
  18. follow dr segmen sme..follow aten balik k..

    http://atienstory0809.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  19. break!! breakk!! terlajak plak. *muka gedik*
    ececeeehehhh. dtg dari segmen sama.! done following u. muahhh sikit. :D

    http://winasaaban.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  20. hyee .. peeka pon dary segmen yg sama :) done follow awak ^__^ follow me back yeaa .. hehee :P #167

    http://peekachumey.blogspot.com/

    ReplyDelete
  21. Dalam likat malam bersauh di sini. Membaca sambil follow sekali. Berlayar dari segmen yang sama`
    Salam Perkenalan :)

    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  22. Salam perkenalan, saya dari segmen yang sama..
    Done follow you. Keep in touch ye. :)

    http://flowerbucket92.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  23. salam singgah dari segmen sama..sudah follow sini..sudi-sudi follow kembali..:)
    http://eira-shamiera.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  24. singgah dan terjah sini dari segmen yg sama...

    dah follow sini..

    http://pening-pala.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  25. Salam perkenalan dari Hanna. Cantik blog awak. Btw, datang singgah dari segmen yang sama. Jom la jenguk2 dan follow Hanna =))


    http://bareessence.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  26. Dari segmen yang sama ^^
    Jom singgah tempat Khai :D

    http://www.khaiangel.com/2012/09/jom-tingkatkan-follower-sampai-lebam-my.html

    ReplyDelete
  27. Assalam, aku tak join pun segmen nie tapi rasa nak komen saje nak support... hehehe... Sudi2 lah datang ke sini erk--> http://ikhwanmencarinurillahi.blogspot.com/

    ReplyDelete
  28. salam, singgah sini dan follow juga. :)

    http://flowerbucket92.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  29. Datang dari segmen yang sama.. Harap follow balik n like page saya. thanks:)

    http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  30. follow u dear
    http://coretanhatikathy.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  31. Hye...naz dari segmen yg sama.. done follow sini.. jemput singgah ke blog naz ye ^_^ slm knl

    http://naz-only-you.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  32. Singgah Sini...Meh join segmen ne

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  33. Hallo,Hallo...
    Done Follow You...
    Kalau Sudi,Follow La Balik...

    http://charlieyblogoflife.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  34. asyik asyik orang dok cakap "dari segmen yang sama". saya pula nak cakap. saya dari planet yang sama,tengah follow anda. follow sini adek manis :)

    http://mangatbermaindota.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html


    LIKE PAGE FB SAYA SEKALI :)

    ReplyDelete
  35. yuhuuu !! datang dari segmen yang sama..

    kalau suka dengan blog yana boleh like FL Bloghouse page di facebook. tq !! =))

    ReplyDelete
  36. sudaa follow blog awk. follow blog saya plak.

    http://onlybudakpurpleshj.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  37. Datang dari segmen yang sama.Follow here jum ke blog saya dan be my follower ^_^

    http://dearsuperduperstar.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  38. Assalamualikum..
    Petak datang buat petak2 kat blog ni.. Hehe.. selamat berkenalan.. petak dah follow, Jangan lupe singgah kat petak kingdom yer.. >> http://www.mrpetak.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai_28.html

    ReplyDelete
  39. Hy,
    Saya dari segmen sama,
    saya followers awak yang ke- 186
    sila follow saya di sini,
    http://www.mizzsninie.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  40. dari segmen sama + follow
    jom ke blog saya

    http://dikbi.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  41. Assalamualaikum .. dtg dari segmen yg same .. sye dh follow blog awsome awk ni .. jemput2 lah follow saye balek :)

    link entry : http://miss-bananana.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  42. done follow.. follow me :D dari segmen yg sama :D
    http://hatorubisco.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  43. salam.. hye..
    dri segmen yg sme ^^
    done follow u..
    vsit my blog ea ^^
    klu sudi follow la skli hehe

    ReplyDelete
  44. Segmen dah tamat . Macam mana , follower naik tak ? :)

    ReplyDelete
  45. follow dari

    http://bintuzainal14.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-follower-sampai-lebam.html

    jom singgah balik...maaf lambat

    ReplyDelete