Followers yang baik hati

IKLAN

IKLAN

Thursday, 20 September 2012

BILA TAK ADA KERJA ..

Penulis : emma diana Masa : Thursday, September 20, 2012 Comments : 1 Labels :
Assalamualaikum ..

nah , nmpak x saya xde kerje :(

( NUREZWAN I LOVE U SO MUCH )











Tuesday, 18 September 2012

Jom tingkatkan followers sampai lebam

Penulis : emma diana Masa : Tuesday, September 18, 2012 Comments : 50 Labels :


Assalamualaikum ..
ahakkss .. axt mmg aku terlambat kan nak ikOt 
btw nOw fOllower aku 142 .. hurmm still x ganjak-2 .. want follOwer y ramai -.-'

nOw aku nak jOin ini bende ... eheee .. after jOin wa nak banding kan y dlu hingga sekarang .. eceyh ..

click sjja ats ni .. eheeee ..

jOm jOin this One .. :)

Friday, 14 September 2012

Penulis : emma diana Masa : Friday, September 14, 2012 Comments : 0 Labels :
Assalamualaikum semua (!) 

nak update lagi bOley x ? hahahah kau nye blOg ke nak kesah-2 stiap mase aku nak update . hahahhaha ..
jangan marah sgt la k ? teruskan mmbace k ?
hahahahaheheheheh .

weyhh act minggu lepas 





*budak-2 n bakal papa n mama .. act tahniah kerana berjaya buat anak ,, hehehhe
\fOr y 3 Orang menggedik 2 , bile lah nak sambung keturunan , 
hahahhak , aku Opscoz la tggu mase , y adik-2 aku lg dOwng ni ase ? hahahha
katnya nak tggu kaya dlu . kah-2 ..





*ni salah 1 pix y suke buat keje bOdOh , heheh , bukan bOdOh la , sajje menggedik pOse lobey ,
bukan senang nak jumpe sepupu y rapat cm ni , act kami dari kecik kOt rapat , smpi la my cOusin kawen , ttap rapat , 

( ya allah eratkan lagi lah hubungan silaturrahim kami ) 
AMIN ~


ni lagi sOwang y suke menggedik , jahahhaha . 
act dOwang bukan menggedik , sajje nak test canOn , hehehhe 

*haaaaa , nak cter sal canOn , xblah je bOley lak ibu mengandung 2 nye canOn btry habis ,, wahahhaha ,
padan muke , sape sOh On je cmera 2 , hahahha x sempat nak pOse bebnyak at tasik s.alam , tapi xpe , 
aku kan ade , juru kamera prempuan tegar.. hheheh :)




*See , gemOk kan aku ? dah la gemOk pendek lagi , xpe , alhamdulillah , 
aku bersyukur dpat ketinggian cm 2 , 







hehehhe , kaki interframe ,, 

btw part y bawah ni aku suke , 
part makan , tarararrara ..

jOm mkan , 
nyum-3 ..












*btw thanks sudi bace , sudah bace harap kOmen , bOleh kn ? xpyah malu-2 nak fOllow blOg emma , i'll fOllow u back dear :)




Monday, 10 September 2012

LEMBUTKAN HATI SUAMI AKU (!)

Penulis : emma diana Masa : Monday, September 10, 2012 Comments : 0 Labels :

Asslamualaikum , 

hai uOlls , buat pe 2 ? sedang bz kah ? meyhh bace entry emma ni jap , 
makin berkobar-2 lak nak bergelar isteri ni , tapi kadang macam xrase pe-2 pon ade , sometime lak bile bace artikal-2 at paper or entry-2 blOg kawan-2 y menulis tentng dOa harian , terbace la 1 entry tentang suami isteri , nOw emma nak share pada uOlls y dah bergelar suami isteri or bakal suami ister , mOh la kite amalkan ayt ni . terutama pada isteri-2 sOlehah , :D






Zikir ini elok diamalkan oleh isteri yang mahu hati suaminya menjadi lembut hati

1. Ya Aziz
2. Ya Jabbar
3. Ya Mutakabbir

Selepas membacanya beberapa kali, hembuskan ke atas suami sekiranya suami tidak perasan. Atau isteri membacanya waktu suami tidur nyenyak. Hembuskanlah di tapak tangan dan letakkan di hati (dada) suami. Mudah-mudahan Allah lembutkan hatinya. Bila hati sudah lembut, mudahlah dibuka kunci perhubungan atau pintu perbincangan.
4. Amalkan doa ini: "Ya Allah, lembutkanlah hatinya (suami) sepertimana Engkau lembutkan besi"

cube bayang kan suami uOlls Or bakal suami uOlls y hati batu keras macam batu 2 lembut maam besi y keras susah nak lemutkan 2 . bayang kang .. 

*kOrang-2 sekalian , amal kan taw ? pada y x kawen g xsalah amalkan , sebab uOlls pOn akan ke alam tersebut kn ?*


Exchange Link?