LE'SANDA SWEET FOUNDATION [ FOUNDATION VIRAL MASA KINI ]

Wednesday, 29 August 2012

With Ex Student SMA IRSHAD 2004' at Wedding Tika & Suami

Penulis : emma diana Masa : Wednesday, August 29, 2012 Comments : 0 Labels :


Assalamualaikum ..
kOm ape kOm kOm kOm bat , hehehhe
kum kum , *teringt lak cter hantu kum kum 2 , hahahahha
mIlah milAh . hehehehe ..

hOi , ini stOry bukan nak cter sal hantu la . ngeee , nak cter abOut lalalalalalal 
tengOk title la weyh , mlas nak sebut lagi hehehehhe ..

Oi Oit Oit , 
ini tAuke blOg nak stOry sal ex@ studen skOlah lama aku lah , 
dak-2 skOlah SMA IRSHADIAH .
haaaaa?? xcaye dlu aku skOla agama ?
naaaaahhh , kOran xknal aku abis lagi ni , hehehhehe
Oke act minggu lepas 26/9 ingat g x sal stOry ni 
click je , jangan malu-2 , ase xbace 2 silah la , 
eyhh siap nak prOmOte lagi , hehehe *mestilah* x gitu ?
dah-2 nOn stOp la aku nOnsencent tOt . heheheh

minggu lepas sal stOry 2 pagi 2 aku gerak g Wedding mmbe aku dlu , haaa , see la pix-2 at bawah ni , sume mmbe-2 skOla SMA irshad .

wanie / tika zafirah / zulaika / huda / hafisah ..

haaa , 2 je kOt y sempat jumpe , hurmm dah 2 je y free kOt , y lain ntah mne laaa dOwang menyOmbOngkan dri kOt ke dah x rindu g at ini Orang , huhuhuuh



oke ini cik tika zafirah , nmpak x ? dye sempat g pOse tyme nak berjalan ke rumah tika ,
heheheheh untOng la sbb adik dye y snap , ngeee



sila slave look at it is the most winsome Emma :)
BI aku fail , xpyah nak kutuk sangat la kan ? hahahhaha



Bila dah nmpak camera aku y cun 2 mule la dOwang dOk nak berpOsing , hahahah , wanie xpayh nak cOver sngt eyh , tpi aku ttap cOmel , hehehehhehe


lalallala , maaf kalau kOrang perasan pix bersepah , xsusun nan betOl , tpi xpe at setiap pix ade je ayat y aku smpaikan ,, nmpak x pix ni hadiah spe paling besau , hOpe tuka suke , heheheheh , y lain hadiah kecik tapi bermakne taw :)


*pix ni terOver tara nampak x? suke sngt bila den bergambar taw . hehehehhe ..




atika n suami selamat pengantin baru :)



















oke kali ni pix ni sume dOwang ade :)




haaa , see mereka raya rumah den oke , heheheheh ,,


terima kasih sudi dtg :)




last ly , bile erkkk pasangan dua jOli ni nak kawen ? jeng-2 ..

btw thanks sudi bae n see sume pix-2 :)


No comments:

Post a Comment