Followers yang baik hati

IKLAN

IKLAN

Wednesday, 29 August 2012

With Ex Student SMA IRSHAD 2004' at Wedding Tika & Suami

Penulis : emma diana Masa : Wednesday, August 29, 2012 Comments : 0 Labels :


Assalamualaikum ..
kOm ape kOm kOm kOm bat , hehehhe
kum kum , *teringt lak cter hantu kum kum 2 , hahahahha
mIlah milAh . hehehehe ..

hOi , ini stOry bukan nak cter sal hantu la . ngeee , nak cter abOut lalalalalalal 
tengOk title la weyh , mlas nak sebut lagi hehehehhe ..

Oi Oit Oit , 
ini tAuke blOg nak stOry sal ex@ studen skOlah lama aku lah , 
dak-2 skOlah SMA IRSHADIAH .
haaaaa?? xcaye dlu aku skOla agama ?
naaaaahhh , kOran xknal aku abis lagi ni , hehehhehe
Oke act minggu lepas 26/9 ingat g x sal stOry ni 
click je , jangan malu-2 , ase xbace 2 silah la , 
eyhh siap nak prOmOte lagi , hehehe *mestilah* x gitu ?
dah-2 nOn stOp la aku nOnsencent tOt . heheheh

minggu lepas sal stOry 2 pagi 2 aku gerak g Wedding mmbe aku dlu , haaa , see la pix-2 at bawah ni , sume mmbe-2 skOla SMA irshad .

wanie / tika zafirah / zulaika / huda / hafisah ..

haaa , 2 je kOt y sempat jumpe , hurmm dah 2 je y free kOt , y lain ntah mne laaa dOwang menyOmbOngkan dri kOt ke dah x rindu g at ini Orang , huhuhuuh



oke ini cik tika zafirah , nmpak x ? dye sempat g pOse tyme nak berjalan ke rumah tika ,
heheheheh untOng la sbb adik dye y snap , ngeee



sila slave look at it is the most winsome Emma :)
BI aku fail , xpyah nak kutuk sangat la kan ? hahahhaha



Bila dah nmpak camera aku y cun 2 mule la dOwang dOk nak berpOsing , hahahah , wanie xpayh nak cOver sngt eyh , tpi aku ttap cOmel , hehehehhehe


lalallala , maaf kalau kOrang perasan pix bersepah , xsusun nan betOl , tpi xpe at setiap pix ade je ayat y aku smpaikan ,, nmpak x pix ni hadiah spe paling besau , hOpe tuka suke , heheheheh , y lain hadiah kecik tapi bermakne taw :)


*pix ni terOver tara nampak x? suke sngt bila den bergambar taw . hehehehhe ..




atika n suami selamat pengantin baru :)



















oke kali ni pix ni sume dOwang ade :)




haaa , see mereka raya rumah den oke , heheheheh ,,


terima kasih sudi dtg :)




last ly , bile erkkk pasangan dua jOli ni nak kawen ? jeng-2 ..

btw thanks sudi bae n see sume pix-2 :)


Tuesday, 28 August 2012

ANAK BUAH AKU PANDAI POSE.

Penulis : emma diana Masa : Tuesday, August 28, 2012 Comments : 0 Labels :
Assalamualaikum semua .
sihat x ?
masih waras ? makan dah ? mandi dah ? minum dah ? 

chOooi la aku cter pasal ni , hehehehehhe
act aku nak Opn cter sal ank buah aku , ahahhahahah ...
xpernah la nak Open sal ank-2 buah aku ,
tapi ternyata mereka kuat pose n bila dan ade cmera at tangan aku , mmg habis la sume pix dye aku snap , lagi-2 mudak mR ilham n Mr ady ..

kOrang jangan la stOp bace dlu , bace smpai habis , heheheheh , ahad lepas 26/8/2012 masih bulan raya lagi , sO many many many la Open hOuse , hehehehe . kalau dah Open hOuse semua fmly berkumpul kan ?

nahhhhhh , padah nye bila dah berkumpul , mmg sume pix aku amik , lagi-2 ank buah aku ,

tapi dlam stOry ni aku just masukkan pix si ady putra , ank buah aku y ke3 .
hehehehhe'
sweet pix dye , nak gtaw dye still xpndai cakap g even da 3ahun .

sama-2 la dOakan dia ccepat pndai , nak sngt dye panggil aku MAMA EMMA :')
sO meyhh tengOk pix dye .. 











thanks fOr visit : sila tinggalkan kOmen .. hehehehhe ..
btw tunggu stOry abOut cter dak-2 ex skOlah dulu :)

Sunday, 26 August 2012

FOLLOWER TWITTER DAH 200 :)

Penulis : emma diana Masa : Sunday, August 26, 2012 Comments : 0 Labels :
Assalamualaikum :) 
Selamat Pagi semua , 
hehehehehhe tOday nak stOry abOut y fOllow emma at twitter , mOh tengOk sape y  tempat ke 198 199 n 200 2 , heeeeeee , act name depa at bawah ni , korang click la n fOllow jangan lupe taw :)


199 : dye jugak


n blog saya masih x cukup g follower y ke 200 . susah nak dpat follower bnyak mybe blOg mma buruk :( 
huhuhuhuhuhuuh .. xperfect lagi :(

sO xpe emma masi ingin mencantikkan n tringin nak pasang header at blog emma , xpe , tunggu n lihat , sedang belajar .. hehehehehhehe

sO jangan lupe foolow twitter kawan twitter emma 2 , jangan nak sOmbOng-2 sangat eyh ? hehehehhe :)

tunggu entry y selanjut nye hehehehhe


Thursday, 23 August 2012

.:: blOg baru ::.

Penulis : emma diana Masa : Thursday, August 23, 2012 Comments : 0 Labels :

Assalamualaikum, 

Selamat tengahari uOlls semua .
lama sudah xbersua lagi , *padahal bulan lepas baru update..
nOw emma dah touchup blOg y bersawang lamanye , nampak x ?
hehehehe , ade lagu najwa latip lagi . heheheh
*peminatt yOu* hehehehhe

 kOrang nmpak ke buat-2 xnampak ni ?
2 ha twitter hheheheh , bila la follOw .


kOrang click je pix atas ni , t terus menerus at my twitter , nO fake-2 ..
hhehehhehehehehe..

saje nak tambahkan kenalan reramai , 

btw emma nak buat pengumuman , sape follower blOg n twitter emma y ke 200 emma akan paparkan nama dye bebesar at blOg emma , cuma ade 3 tempat 

198
199
200 

cepat-2 follow ,
ingat !!! cepat fOllow :)

Exchange Link?