Followers yang baik hati

IKLAN

IKLAN

Friday, 20 July 2012

BULAN RAMADHAN AL MUBARAK :)

Penulis : emma diana Masa : Friday, July 20, 2012 Comments : 0 Labels :
Assalamualaikum .
selamat fasting 4 people muslim n muslimah :)
21 JULY 2012 , hari 1st pose dah demam panas emma ni , ape-2 pon tabah kan mental n fizikal .
paling best dapat puasa ngan fmly y tersayang :0 wink-2 .. heheehhe ..
syg d'all :) buka puasa ni mcm-2 difikiran , tapi !! jangn ikOt nafsu sngt oke ?

jangan mmbazir , kawal nafsu :) 
kawal wang OngkOs nya :) hhhehhe
simpan untuk raya nnti :)
bagi emma skit det :)

ape-2 pOn emma nak ucapkan selamat berpuasa dan selamat menyambut bulan ramadhan al-mubarak :)

Tuesday, 17 July 2012

shooting with KAK ANNA YUSOF

Penulis : emma diana Masa : Tuesday, July 17, 2012 Comments : 0 Labels :
Assalamualaikum ,
hye sume , selamat tegahari , lunch suda ?

hahahhahah y dok opis  xpyah la nak diet sngt sekali sekala kuO la mkan luO , sabtu ni je nak pOse . mOh-2 la kite makan pe y sedap-2 . heheheh bukan pe puase t nak mkan sedap-2 mmbazir , ikOt hti nak beli mkanan bnyak-2 nnti xterabih . :)

act bukan nak cter sal bnde ni sume , nak cter bOut ahad lalu tentang shOot with kak Anna Yusof . nak taw sape dye ? click ni hehehehhe , cun kan dye ? cun ker ? erkkk bOley la hehehe ..




ade lak y kate y mmg sesuai untuk buat poster ataw commercial print
ade y ckap , btw mmg sesuai pOn kan ?
cun ke x emma snap ?

bagi pendapat sikit kOwang ..



btw kakak ni mmg spOrting , hahahha , nak pk balik sejarah ktowang dtg taman ni mmg terbaik !!!
hahahhahaha , (malas nak cter)



ramai y kate , 
'emma !! ko snap pic ni tertOnggeng-2 ke ?' hahahahha melampau !!
xde mkne nye , ce tanye kakak 2, emma nap pic ni mOlek-2 je ..
xde nye baring-2 ke pe .. heehehhe
mmg sporting giler kakak nieyhh !



emma suke capture y ni !!
mantap wOkkk ! tapi pade y xske maaf :)

pade sesape y berminat pm emma :) hehehhe
cOuple mOment stOry pOn emma terima , just pm 
*ceyhh prOmote nieyh :)

nieyh fb emma :)

Exchange Link?