Followers yang baik hati

IKLAN

IKLAN

Wednesday, 27 June 2012

HAPPY BIFDAY BABE !!

Penulis : emma diana Masa : Wednesday, June 27, 2012 Comments : 0 Labels :
Assalamualaikum !!!
selamat tengahari kOrang sume ,

hehehehehhe , *twink*
pepagi dah senyum lebOr .

tOday if kOrang nak taw aku nak buat entry ni khas ntOk SAHABAT aku , mmg dari kecik ngan dye je , dari drjah 1 ngan dye ,, hahahha , sebaya ngan aku dye ni , hahha dah name pOn dari drjah 1 eyh ,, hahhaha . act sblOm ni pernah ade buat entry bOut dye , haaa , ni mesti ade y x bace ken ? yela sape la kite , baik lah , aku rendah dri , hahah * ttbe nak taching apahal lak aku ni ?* hahahhaha ..


nampak x pix at atas ni ?
y depan skali 2 dah tentu-2 la aku ken , hahahha .
y pkai baju rimau malaya 2 , 
act tOday bifday dye , 

BABE !! 
HAPPY BIFDAY !!
HOPE KO PANJANG UMUR, DIMURAHKAN REZKI , CEPAT-2 KAWEN, KEJE RERAJIN , XMO BENT-2 G DAH , AKU SAYANG KO NGEKK !!
SAYANG ANGAT-2 ,, nak selebrate sngt-2 la jauh kite ni ,, kau at seremban aku at klang ,, 
kalau dekat mmg muke ko penuh ngan tepung n bau telor la , hehehhe

hahahhaha !! pagi tadi mse kO kOl sje xnak wish bifday kau , mesti ko sedih kan aku x ckap pape , 
aku bukan lpe la babe , aku sje nak tengOk reaksi kau , 
then nOw 1 dunie taw aku wish at kO n aku syg at kO !!
sOry babe , aku bz sngt ngan kerjye aku smpai lpe kau ,, (kerjaya)? erkkk hahha , pOn bOley ,, hehhe ..
AKU MINX MAAF SESANGAT  k demOk !!

SAHABAT SELAMA LAMA NYA , heheheh

aku syang kau sampai mati , 
aku taw 1 QuestiOn y kau nak tanye 
HADIAH kn ?
hahahhahahha , mintak at bF kO merangkap bakal laki kO oke ?

btw babe !!! HAPPY BIFDAY :)

love u more
mishhhh yOu angat-2 .




Exchange Link?