Followers yang baik hati

IKLAN

IKLAN

Wednesday, 9 May 2012

HALF DAY TODAY :)

Penulis : emma diana Masa : Wednesday, May 09, 2012 Comments : 0 Labels :

ASSALAMUALAIKUM ,

hyeee semua sihat kah ? lame sangat tak open blog ni . ishh rindu nye ~ 
dah lame tak story bout kisah hidup emma .
tengOk dah bersawang kan ? lagu pon dah lapok . nak tukar semua nye la hehhe

act emma nak gtaw kenapa dan sebab-2 emma dah lama xbukak dan buat entry at blog emma ni ..

1stly ~ lappy rosak 2bulan aritu , hurmm nOw onl pOn at BB je , heheh
2ndly ~ bukan nak kate bz keje , semua orang bz keje kan ? ade je sempat update entry , tapi korang taw la keje emma cm ner , dari kol 8pagi smpai kol 10malam , hahah padahal kerani je kOt emma ni , hehhe 
( biase la bisness ngah maju )
3rdly ~ emma banyak habiskan mase ngan tunang , uruskan bnyak prob dari segi persiapan nak nikah nanti :)

bnyak lagi sebab tapi tak tertaip , hehehhe 
hOpe korang ley jadi pembace setia blog emma , :)
 tanpa kOrang bLoger malaysia, sape g nak bace kn ?
nak taw x ? emma rindu ngan mmbe-2 bloger emma ,
emma rindu nak jenjalan at blog korang yang cun-2 and smart-2 2 ,
hehehhehe dan dah lame jugak tak bace info baru dari entry korang :)
hOpe korang seperti dahulu , :)

stOry tOday : 

kOrang nak taw tak tOday emma a/l ..
ape 2 ? anak lelaki ka ? hehehhe xla , annual leave but 1/2 la , masok kol 12 tadi ,
taraaaa . nak taw tak emma kemane ? heheh ade emergency kes pepagi tadi , but personal la , kol 10 sempat lagi g jabatan agama islam selangor (JAIS) kenape eyh ? haaa aiyooo , kenape . ahaa . 
ngeeee , nak taw x knpe ? emma g dafter kursus kawen la :) ngeee , xsabar nak kawen ke? xla , sume orang nak kawen kn ? sape xnak kawen oit . lagi-2 kalau ade orang sponser , mmg nak laa kan ? sempat g daftar ngan my sayang :) penat n panas .. xpe baru panas dunia kan ? bukan panas y tuuuuuu .. (neraka)

kOrang !! emma nak promote ni bagi mmbe-2 bloger y stil xknal emma g meyh add fb emma .

ade pix y tak seberape nak cun ni , 
aiiiisssyyhhh malu =,=


Exchange Link?