LE'SANDA SWEET FOUNDATION [ FOUNDATION VIRAL MASA KINI ]

Wednesday, 14 March 2012

KAWAN BARU ;)

Penulis : emma diana Masa : Wednesday, March 14, 2012 Comments : 0 Labels :
Assalamualaikum ,

selamat tengahari eyh kengkawan ;) emma punye kawan baru , actualy dah lame knal , hahahha 
knal sbb dye cust syarikat aku , (tempt keje aku ) slalu berhubung (telepon) sbb kami memerlukan antara 1 sama lain (lain macam dah).. kawan yang jauh dari mata dekat dihati , kawan yang slalu menggila bile dtang tyme nye , hehehe , syg aku at dye xlebey cam aku syg tunang aku ;) hahah ! lelaki ke pompuan eyhhh ? hahhaha , t aku upload pic , ciri-2 y aku gemOr at dye ni , sntiase memahami aku , ade je persamaan antara kami ,  kadang sekepala , 2 y best biler berkawan cm 2 ke ? hahah ;) hahahha , oke ptg ni 1st time aku jmpe dye , sbb ? dye kecut perut nak hadiri 1 kursus , hurmm  , mybe xde mmbe.
 k aku terima tawaran dye la ken , hahah ! act my umi x kasi memula , 
tapi dsbbkan dye ......... my umi aku kasi , hahah !! 
v
v
v
v
v
.
.
.

nak kenal ngan dye ??? 

identity y perlu korang taw 

name : REHAN , name penuh ? tanye dye 
umO : dah tentu aku lagi mude , so ?? teke sndri ..
stay : taiko / samseng pj kOt . hahahha

*over limit face bile depan camera .


*nahhh ni minah 2 , mati-2 ken ingat lelaki , hahah (!)
haaa , rehan - untOng x aku buat entry untOk kau ni ??


P/S :  Sahabat umpama DAUN , dimana - mana sahaja bOley jumpe ..

- Pilih sahabat yang baik ntuk kita , jgan buang sahabat yang jahat a.k.a tidak baik , semua manusia akan berubah 1 day nnti ;) -


No comments:

Post a Comment