LE'SANDA SWEET FOUNDATION [ FOUNDATION VIRAL MASA KINI ]

Wednesday, 28 March 2012

DIMANA CINTA AKU ;(

Penulis : emma diana Masa : Wednesday, March 28, 2012 Comments : 0 Labels :
ASSALAMAUALAIKUM .


korang sume , aku nak share , sape yang xnak bace xpe . sbb terlalu panjang kot . huhu ~ sape yang nak bace teroskan la . emma xkisah , emma xmarah , at mane lagi la emma nak luah kalau bukan at dinding emma ni . actualy aku betOl-2 ngah sedey . sediyh sngt-2 . gadOh ? xla , slah faham sikit jew ;( tapi 2 la . smpai sekarang terase sngt ya emma kehilangan dye , hurmmm , aku syang sngt at dye . aku yang mulakan penamat text ngan dye . just nOw dye x text aku , x call aku ;( sedeiyh nye , aku syg kau la , aku ase dah 48jam x call dye , msg dye . kenape perlu aku ? hurmm , aku egO ke dye egO ?aku perlu kan pujukan . samapi bila nak tggu dye pujuk ? huhuh ~ huhuhuhu , ya allah kuatkan iman aku , kurangkan egO aku , aku perlukan dye , tapi kenape dye xpernah nak faham aku ? atau aku y tak faham dye ? dye x rindu aku ke ? dye x syg aku ke ? dye xperlukan aku ke ? dye nak aku jauh dari mate dye ke ? huhuh ~ awak ~ saya tunggu awak nieyh . saya tggu panggilan awak , msg awak . emma rindu suara awak , kenape siksa jiwa ni ? setiap saat saya tengOk hp saya . mOtiff ? tggu awak . hurmm ~ penat la syg senyum cam orang giler hari-2 . sedangkan hati ni sediyh , sepi , sunyi . perlukan sangt awak ! jiwe saya meronta ;( jiwe saya kecwa , jiwe saya jugak macam nak pecah ;( aku rindukan nafas kau bila kau cakap di telinga emma iloveu~ huhuhuh . kau terbaik untuk diri ku syng , xkan mmbuat emma jauh dari syg .  wloupon emma taw awak xsempurna . emma ttap setia pada awak . 


jumaat ni penentu aku balik kg or x , ( balek kampung negeri sembilan ) umah dye . sbb dah due bulan x jmpe , n sebab ade majlis sikit at umah dye . bukan xpernah jmpe . pernah tapi .. kalau jmpe pon x sampai sehari bersama . oke fine aku faham , kami jauh , jauh sangat . 2 y mmbuat kan aku pk bukan2 ? nO !! aku selalu pk positif tentang dye , aku xpernah abaikan dye , tapi dye ? huh ~ dye x suke text ? nO ! mule-2 kenal kami rancak text , call . nOw dye bz keje ? nO jugakk , aku pOn bz keje . see ? aku xpenah pk negativ tetang dye , setiap saat tanya tentang dye , n aku inform at setiap perbuatan aku , kenape aku slalu care at dye ? sbb aku syg dye , cinta dye .. ;( huhuh !! ya allah , beri aku peluang , buka minda aku , buka hati aku ntok membuat keputusan , aku terlalu rindukan dye . perlukah aku balek sane senyap-2 tanpa g taw dye ? aku xde mOod la nak buat sume 2 . betOl-2 xde mOod . ! semalam puas aku bzkan diri aku ngan kerje , kengkawan , memekak at opis , lepas geram at transporter , aku terlalu stress . 




untOk sayang ! 


sayang ! sayang at mane ? kite rindu awak ! kite cinta kan awak , kite perlukan awak ;( kite nak sangt dengar suara awak , nak sangt tengOk awak nye name at wall hp kite , malam tadi mmg xley tidow , waloupon x silent hp kite tapi kite slalu open hp , tapi ase cm putus ase bila tengOk wall hp kite xde name awak , sampai saya tolak pelawaan kawan emma sndri mlam tadi ( mkan-2 ngan kengkawan skola lama ) kite diamkan diri ! . hurmm sayang ~ kalau lha sayang bace blOg ni sayang teros call n text kite oke . tapi kite ase sayang xkan bace sbb panjang , sbb xluakk pon bace kan ? ase cm bodo-2 je kn ? luah at sni lak 2 . bukan xbrani luah at awak , bukan x brani jugak nak luah depan-2 or dlam call , kalau saya luah , ade awak heran ? tak kan sayang ? ase nye bnyak lagi y terbuku at hati ni , bnyak sangat-2 sayang , smpai xterluah lagi . 

iloveyou
ineedyou
imissyou




Tuhan jagakan dia . 
dye kekasih ku .kan tetap milik ku ~
aku sungguh menyintai , sungguh menyayangi , setulus hati ku ~




P/S : maaf diatas menggunakan bahasa kau aku kita awak saya . sbb terkadang penulis x sedar n terlalu emo sangt ketika write ni . :'(

No comments:

Post a Comment