LE'SANDA SWEET FOUNDATION [ FOUNDATION VIRAL MASA KINI ]

Saturday, 25 February 2012

BENGANG ( ! )

Penulis : emma diana Masa : Saturday, February 25, 2012 Comments : 0 Labels :
HELLO korang ,
Assalamualaikum .

emma bengang giler keje melambak at ats meje ni 
nak balek pon xley , huhuuh 
keje orang lain TERPAKSE BUAT ,
hati ni ikhlas ke x ? hanya tuhan saja yang tahu , huhuhuh ,




betapa sakit hati nye , keje aku y berlambak ni terpakse pending disbb kan 'DIA'
dah la suruh orang buat keje dye , pastu nak aku follow itu ini , 
x ke mcm bangang 2 . sakit ati la , !!
ntah bile keje ni nak siap ntah , kau nye salah aku y terbabit skali ,


aku paling benci keje setengah hari tapi kene ot smpai petang , tau tak hari ni hari pe ? 
SABTU ken ? xpham-2 ke hari-2 cm ni aku patot buat ape ?




kalau x shopping aku akan , luang kan mase at bende-2 cm ni 




*abai kan 18PL 2 (!)
tengok wayang , n leapaking :)
xpon aku akan luang kan mase ngan 
family aku y tercinta . n tunang y tercinta .


y paling best aku akan rest kan minda aku at tempat-2 cm ni .




tasik shah alam 


n akan luang mase n cari idea ngan bobob aku .




nahhh tengok 1 hasil shoot aku 





xpon jom sesame terjah sini


hahahha , kowang dah taw kan ape patot aku buat ngan hari sabtu ? 
2 belom hari ahad lagi .
hohohohoh
mjur hari ahad dye x soh ot kalau x , 
dye orang pertama emma kill ( hahahaha ) !!!


btw serius ly rindu at budak ni 
n gurl ni  ..



No comments:

Post a Comment