Followers yang baik hati

IKLAN

IKLAN

Monday, 27 February 2012

bosan

Penulis : emma diana Masa : Monday, February 27, 2012 Comments : 0 Labels :
Assalamualaikum , hye uolls my pets ,

nOw kol 137pm , dah makan kah kowang ?
serius ly penat la keje arini , semalam cuti x cukup , 
ase mcm nak lagi , bOley ark ??

hurmm , aku cm biase tyme-2 launch dok at opis , ape bOley buat , nak makan diet , nak kuo panas lak ( jage muke )

hahaha , nOw mcm owang giler layan minah ni komen-2 at fb ,,
hahahhaha , utOng la kau eyhh adahh ,,




Saturday, 25 February 2012

BENGANG ( ! )

Penulis : emma diana Masa : Saturday, February 25, 2012 Comments : 0 Labels :
HELLO korang ,
Assalamualaikum .

emma bengang giler keje melambak at ats meje ni 
nak balek pon xley , huhuuh 
keje orang lain TERPAKSE BUAT ,
hati ni ikhlas ke x ? hanya tuhan saja yang tahu , huhuhuh ,




betapa sakit hati nye , keje aku y berlambak ni terpakse pending disbb kan 'DIA'
dah la suruh orang buat keje dye , pastu nak aku follow itu ini , 
x ke mcm bangang 2 . sakit ati la , !!
ntah bile keje ni nak siap ntah , kau nye salah aku y terbabit skali ,


aku paling benci keje setengah hari tapi kene ot smpai petang , tau tak hari ni hari pe ? 
SABTU ken ? xpham-2 ke hari-2 cm ni aku patot buat ape ?




kalau x shopping aku akan , luang kan mase at bende-2 cm ni 




*abai kan 18PL 2 (!)
tengok wayang , n leapaking :)
xpon aku akan luang kan mase ngan 
family aku y tercinta . n tunang y tercinta .


y paling best aku akan rest kan minda aku at tempat-2 cm ni .




tasik shah alam 


n akan luang mase n cari idea ngan bobob aku .




nahhh tengok 1 hasil shoot aku 





xpon jom sesame terjah sini


hahahha , kowang dah taw kan ape patot aku buat ngan hari sabtu ? 
2 belom hari ahad lagi .
hohohohoh
mjur hari ahad dye x soh ot kalau x , 
dye orang pertama emma kill ( hahahaha ) !!!


btw serius ly rindu at budak ni 
n gurl ni  ..



Sunday, 19 February 2012

TASIK SHAH ALAM .

Penulis : emma diana Masa : Sunday, February 19, 2012 Comments : 0 Labels :

Assalamualaikum semua warga bloger y emma syg ,
hahahha ( syg ke ? ) 
tO mmbe-2 y bage blOg ni jgan lupe fOllow emma oke ?
jgan kedekut ngan 1 click ..
oke ? :)

jOm , emma nak story ni , 13.02.2012 
hahha kami g ni ha . shah alam , sajje hangout , 
tasik s.alam .

oke serius aku syg giler at dye . syg sngt-2 ..
at sni ade pic kami .
pade sape y still x kenal g tunang emma , ha 2 ade pic kami berame .
sOe x bnyak upload .
sape nak tengOk pic bebnyak meyh terjah fb emma :)



ni dye y snap pic emma , btw dye mmg suke ( kOt ) snap pic emma 
hahahha



my lalink syg .
LOVE YOU SO MUCHH


kami x berdue , tapi berempat .
adik lelaki emma je xde dlam pic ni . hehehehe





syg !!!!!1 , cover skit mOntOt 2 :)

love you so much dear . <3

Exchange Link?