LE'SANDA SWEET FOUNDATION [ FOUNDATION VIRAL MASA KINI ]

Thursday, 19 January 2012

sakit HATI .

Penulis : emma diana Masa : Thursday, January 19, 2012 Comments : 0 Labels :
Assalamualaikum semuaa ..
selamat berbloger oke :)

nak share bende yang menyakitkan hati ,

malm ni mmg sakit ati gilakk ngan si ex emma , huhuhu !!! sngt-2 sakit ati !!
oke , FINE laa , sbelom ni kite cOuple bunga-2 cintan cintOn cintUn ken , nOw dah bunge taik ayam buat ape simpan pic emma lagi ? ingt dye sape ? siap nak ugut-2 lagi . nak ape-2 kan pic emma , dye tuhan ka ? haaaaiiisssyyyhh nak simpan ke ape ke xpayh la nak tnjuk-2 at sume orang , taw xstatus aku ngan kau ape dah skunk ? GILER itu orang , 

Arrrggghhh emma sakit hati nOw , ape susah sngt nak delete pic emma 2 ? kang aku bakar hp kau yang mahal 2 taw la , *mahal sngt ke ? HAHAHAHAH .. 

ehhh kau jantan ! kau da ade awek , kau nak simpan-2 pic aku at fb lagi buat ape BODOH ?? kan aku da mencarOt ! aku hack jugak FB kau tu kang , langsOng xley buat ape , dah la FB kau 2 aku yang buat kan , eeeiiiuuww ! xtaw malu , heeeyyy LELAKI ! ( KAU ) *jangan nak amik kesempatan atas kebaikan orang lain la !!! awek kau kan lagi mude dari aku , lagi cun , lagi seksi ken ? lagi kurus ken ( yang kO idam2kan selamer ni ) sO buat ape kO nak simpan pic-2 aku ?

aku minx kau delete then kau maki-2 aku , gilerr ini Orang , 
kau kate aku merOyan ?, bile mase lak aku merOyan ? ke kau yang merOyan wahai LELAKI ?
*kelakar-2 . alahaaaaiii .~ xmasOk akal la . 

P/S : ntOk kau lelaki bername EX !! xpayah nak simpan-2 pic aku g larrggghh , meluat aku tengok kau , kau tahu x ?? 

No comments:

Post a Comment