LE'SANDA SWEET FOUNDATION [ FOUNDATION VIRAL MASA KINI ]

Wednesday, 25 January 2012

cOuntdown 3Day lagii ..

Penulis : emma diana Masa : Wednesday, January 25, 2012 Comments : 0 Labels :
Assalamualaikum ,
selamat malam sume , 

yeeppppiiieee !!
macam x caye nak dekat dah tarikh pertunangan aku ngan si die ,
macm xcaye ape yang dirancang akhirnye , 
kOrang sume dOakan aku n si dye bersatu selamaya eyhh ?


ntOk persediaan nak bertunang ?
jeng-2 bnyak y dah ready .
macm nak kawen lak aku tengOk hantran-2 aku ntOk dye , 
dlam cdangan nak hantar at dye ..... Ehhh , mane ley gtaw , nnti emma uplOad pic tyme emma bertunang nnti :) 


btw tggu next stOry eyhh ? :)


nah amik 1 pic ni ntOk kOwang 


*cehhh nak promote picture :)


pic ni tyme emma ngan adik emma hangOut ,, kami bertiga je ,

nice x pic ni ? 
nice x sume pic-2 emma ? kalau xnice n ade y tak kne ngan pic-2 emma ley tinggal kan komen n tinggal kan jejak at chat bOx :)



Friday, 20 January 2012

TERIMA KASIH Memoria Photo ..

Penulis : emma diana Masa : Friday, January 20, 2012 Comments : 0 Labels :
ASSALAMUALAIKUM

PEMBUKA ENTRY NTOK MALAM NI , 

heeeyyy whatupss !!


see pic 2 kan ? pic ni khas n dbuat ntOk hari pertunangan emma 28hb ni , tanda sebagai present dari dye , (reza ) & team memoria photo . 
*thanks yOu all , terutama my sweet membe dlam dunia photo . ( reza ) 

jOm kOrang tengOk blOg dye , then , jOm sesape nak req ntOk engagement , wedding Or ape-2 la Outdoor ngan dye , jOm-2 .



Thursday, 19 January 2012

sakit HATI .

Penulis : emma diana Masa : Thursday, January 19, 2012 Comments : 0 Labels :
Assalamualaikum semuaa ..
selamat berbloger oke :)

nak share bende yang menyakitkan hati ,

malm ni mmg sakit ati gilakk ngan si ex emma , huhuhu !!! sngt-2 sakit ati !!
oke , FINE laa , sbelom ni kite cOuple bunga-2 cintan cintOn cintUn ken , nOw dah bunge taik ayam buat ape simpan pic emma lagi ? ingt dye sape ? siap nak ugut-2 lagi . nak ape-2 kan pic emma , dye tuhan ka ? haaaaiiisssyyyhh nak simpan ke ape ke xpayh la nak tnjuk-2 at sume orang , taw xstatus aku ngan kau ape dah skunk ? GILER itu orang , 

Arrrggghhh emma sakit hati nOw , ape susah sngt nak delete pic emma 2 ? kang aku bakar hp kau yang mahal 2 taw la , *mahal sngt ke ? HAHAHAHAH .. 

ehhh kau jantan ! kau da ade awek , kau nak simpan-2 pic aku at fb lagi buat ape BODOH ?? kan aku da mencarOt ! aku hack jugak FB kau tu kang , langsOng xley buat ape , dah la FB kau 2 aku yang buat kan , eeeiiiuuww ! xtaw malu , heeeyyy LELAKI ! ( KAU ) *jangan nak amik kesempatan atas kebaikan orang lain la !!! awek kau kan lagi mude dari aku , lagi cun , lagi seksi ken ? lagi kurus ken ( yang kO idam2kan selamer ni ) sO buat ape kO nak simpan pic-2 aku ?

aku minx kau delete then kau maki-2 aku , gilerr ini Orang , 
kau kate aku merOyan ?, bile mase lak aku merOyan ? ke kau yang merOyan wahai LELAKI ?
*kelakar-2 . alahaaaaiii .~ xmasOk akal la . 

P/S : ntOk kau lelaki bername EX !! xpayah nak simpan-2 pic aku g larrggghh , meluat aku tengok kau , kau tahu x ??