Followers yang baik hati

IKLAN

IKLAN

Saturday, 20 October 2012

TAMBAH FOLLOWER SAMPAI MELETOP :D

Penulis : emma diana Masa : Saturday, October 20, 2012 Comments : 20 Labels :



Selamat Malam sayang , Selamat malam kasih , Selamat malam semua .. hehehehehe
nOw nmpak aku xde aktiviti cari aktiviti .. sebelOm aku Open mukadimah aku kOrang dah nampak itu picture perkataan MELETUP GERAK-2 .. HEHEHEHEHE

Sedang-2 blOgwalking , emma ternmpak bnyak mmbe-2 emma y jOint bnde ni .. Oke , seriusly best , 
kalO kOwang nak jOin , just click picture 2 lelaju ,, cepat .. come On babeyhh ! heheheh

Oke at bawah ni fOllower emma skrg , 
nOw sesape y nak jOint meyhh click sini dlu SAKINA
Saje prOmote blOg mmbe .. jangan lpe lak nak fOllow emma kat cni 
twitter CIKECIKEBOOMBOOM
fOllOw blOg emma dlu oke , lepas fOllow tinggalkan jejak dikOmen supaya senang nak fOllow :D

hehehehehhe .. 

nOw emma nak target 1212 bOley x ?
abOut hadiah 2 plak emma must laa nak
LOMO..

hehehehehhe 
oke see n see :D

Wednesday, 10 October 2012

musim demam ke?

Penulis : emma diana Masa : Wednesday, October 10, 2012 Comments : 0 Labels :
Assalamualaikum ,
Selamat malam semua ,
selamat berblOger , 

malam ni sunyi seperti malam biasa , sbb ? adOyai sebb Orang dah tidOw , tinggal awak-2 je y xtdOw g , sape x tdOw g ? sila angkat ibu jari kaki ,
*kalau bOley*  ehehehhehe
dah-2 jangan nak buat ape y emma suruh 2 , nmpak sgt anda-2 semua ngah try , cuba , test , kahkahkahkahk .. urrrrrmmmm, malam ni nak stOry sal pe erk ? urmm , jap-2 ngah pk ni , oke oke nak smpai dah , lagi sikit , sikit je lagi nak sampai , okeyhh , lagi sikit , sabar emma , sikit lagi ,, eeeeyyyyyaaaarrrrrhhh , sampai gak akhirnye idea :D
haaa (!) kOrang , musim demam ke ea sekarang ? awat semua nak demam ? huhuhuuhuhuh.. act isnin lepas 8/10/2012 emma g checkup n buat ujian sarengan HIV untuk pra-perkahwinan , hurmmm serius , dOc 2 bgtaw emma demam tapi aktiv .. eeeerrrkkk ? mcm mane 2 ? ahahahhaha , itu macam pOn ade jugak ke ? kahkahkah .. awat la dOc 2 x bagi aku MC5day ? bOley uplOd videO buad-2 muka duck at YOUTUBE sal mc 5 day from doc kerajaan .. ahahahhahak :D dah-2 melalut-2 je aku malam ni , nOw result 2 pOn dah kuO tadi , positiv aku xde HIV .. alhamdulillah ,, cepat la bulan 12 , nak kawen !!!!!!!!!!!! .. *menggelabah nak mampUs tahap piau-2 ni .. agagaggagagag .. hOpe fully berjalan lancar nnti ,akn ku update dalam blOg :) jangan wisOu :D eyyyhhh cter nak kawen ni , umi emma demam jugak taw , hOpe umi sihat cm biasa , jangan pelik nape jap panggil mak , mama n umi , ahahahhak adik bradik emma ni sume pelik , aku n abg aku dOk panggil mak umi , nissa nana n adik llaki ke2 last panggil mak , y last pggil mama .. ahahahha , pelik laaaa .. bia la , jnji ade title y menunjukkan seOrang ibu .. teringin gak nak pgil ibu tpi xpe la .. insyallah lepas ade ank akan ku suruh ank ku paggil aku IBU. hehehehhuhuhu nak sgt sweeetttt (!) ,, ahhhhh melalut suda .. mak demam , office mate demam , terutama en tunang , hohohoho , kesian dye , dah la emma pk negetiv sal dye .. hurmm (malas nak cter bOut gadO-2 at sni) ptg tadi saje hantar msg mintak hantar g klinik motor rOsk *padahal x rOsak punnnnnnsss* hurmm call-2 xdpt , bnyak kali xdpt, dah la colouringgtOne sedap ,, ahahha pastu ttbe masuk vm(vOicemail) x macam haram kene telan kredit aku , dah la tengah-2 bulan ni ,, benci la sape ade vm 2 , hurmmm benci-2 :;( menggabiskan kredit , then mals nak call hati dah panas , aku pOn terOs dtg umah dye , nak amik beruuukkband n nak tengOk dye at umah x , Oke, mase masuk umah dye nmpak dye berselubung .. errrkkk , dah kenape dye ni , serius terpanjat en tunang demam (!) aaararrrrrgggghhh dah la aku cepat simpati , hurmm aku ngan egO kemarahan x hilang lagi, aku buat sOre garang aku egOis aku , huhuhu , dalam hati aku syg kau laaa giler .. tunang mane y xsyg bakal suami dye kan .. egO aku je kuad ,, xbOley tahan atas sebab-2 y kau tak tahu.. huhuhuuh bia la .. :D y aku nak kau tahu yang aku syg sangat-2 at kO , hOpe pe y kita idam-2 kan akan tercapai hujung tahun ni :D iloveulikelOvesOng bebeyhhhhh :D

Oke nieyhhh dah lari tOpic , btw hOpe sape y sedang sakit Or demam y teruk 2 , cecepat sembuh , event demam , jangan lupa pada allah . sOLAT JANGAN LUPA :D

nah untuk santapan :D



nampak x emma sayg sgt at dye . dOakan kami bahagia :D

syg uolls :D

Thursday, 20 September 2012

BILA TAK ADA KERJA ..

Penulis : emma diana Masa : Thursday, September 20, 2012 Comments : 1 Labels :
Assalamualaikum ..

nah , nmpak x saya xde kerje :(

( NUREZWAN I LOVE U SO MUCH )











Tuesday, 18 September 2012

Jom tingkatkan followers sampai lebam

Penulis : emma diana Masa : Tuesday, September 18, 2012 Comments : 50 Labels :


Assalamualaikum ..
ahakkss .. axt mmg aku terlambat kan nak ikOt 
btw nOw fOllower aku 142 .. hurmm still x ganjak-2 .. want follOwer y ramai -.-'

nOw aku nak jOin ini bende ... eheee .. after jOin wa nak banding kan y dlu hingga sekarang .. eceyh ..

click sjja ats ni .. eheeee ..

jOm jOin this One .. :)

Friday, 14 September 2012

Penulis : emma diana Masa : Friday, September 14, 2012 Comments : 0 Labels :
Assalamualaikum semua (!) 

nak update lagi bOley x ? hahahah kau nye blOg ke nak kesah-2 stiap mase aku nak update . hahahhaha ..
jangan marah sgt la k ? teruskan mmbace k ?
hahahahaheheheheh .

weyhh act minggu lepas 





*budak-2 n bakal papa n mama .. act tahniah kerana berjaya buat anak ,, hehehhe
\fOr y 3 Orang menggedik 2 , bile lah nak sambung keturunan , 
hahahhak , aku Opscoz la tggu mase , y adik-2 aku lg dOwng ni ase ? hahahha
katnya nak tggu kaya dlu . kah-2 ..





*ni salah 1 pix y suke buat keje bOdOh , heheh , bukan bOdOh la , sajje menggedik pOse lobey ,
bukan senang nak jumpe sepupu y rapat cm ni , act kami dari kecik kOt rapat , smpi la my cOusin kawen , ttap rapat , 

( ya allah eratkan lagi lah hubungan silaturrahim kami ) 
AMIN ~


ni lagi sOwang y suke menggedik , jahahhaha . 
act dOwang bukan menggedik , sajje nak test canOn , hehehhe 

*haaaaa , nak cter sal canOn , xblah je bOley lak ibu mengandung 2 nye canOn btry habis ,, wahahhaha ,
padan muke , sape sOh On je cmera 2 , hahahha x sempat nak pOse bebnyak at tasik s.alam , tapi xpe , 
aku kan ade , juru kamera prempuan tegar.. hheheh :)




*See , gemOk kan aku ? dah la gemOk pendek lagi , xpe , alhamdulillah , 
aku bersyukur dpat ketinggian cm 2 , 







hehehhe , kaki interframe ,, 

btw part y bawah ni aku suke , 
part makan , tarararrara ..

jOm mkan , 
nyum-3 ..












*btw thanks sudi bace , sudah bace harap kOmen , bOleh kn ? xpyah malu-2 nak fOllow blOg emma , i'll fOllow u back dear :)




Monday, 10 September 2012

LEMBUTKAN HATI SUAMI AKU (!)

Penulis : emma diana Masa : Monday, September 10, 2012 Comments : 0 Labels :

Asslamualaikum , 

hai uOlls , buat pe 2 ? sedang bz kah ? meyhh bace entry emma ni jap , 
makin berkobar-2 lak nak bergelar isteri ni , tapi kadang macam xrase pe-2 pon ade , sometime lak bile bace artikal-2 at paper or entry-2 blOg kawan-2 y menulis tentng dOa harian , terbace la 1 entry tentang suami isteri , nOw emma nak share pada uOlls y dah bergelar suami isteri or bakal suami ister , mOh la kite amalkan ayt ni . terutama pada isteri-2 sOlehah , :D






Zikir ini elok diamalkan oleh isteri yang mahu hati suaminya menjadi lembut hati

1. Ya Aziz
2. Ya Jabbar
3. Ya Mutakabbir

Selepas membacanya beberapa kali, hembuskan ke atas suami sekiranya suami tidak perasan. Atau isteri membacanya waktu suami tidur nyenyak. Hembuskanlah di tapak tangan dan letakkan di hati (dada) suami. Mudah-mudahan Allah lembutkan hatinya. Bila hati sudah lembut, mudahlah dibuka kunci perhubungan atau pintu perbincangan.
4. Amalkan doa ini: "Ya Allah, lembutkanlah hatinya (suami) sepertimana Engkau lembutkan besi"

cube bayang kan suami uOlls Or bakal suami uOlls y hati batu keras macam batu 2 lembut maam besi y keras susah nak lemutkan 2 . bayang kang .. 

*kOrang-2 sekalian , amal kan taw ? pada y x kawen g xsalah amalkan , sebab uOlls pOn akan ke alam tersebut kn ?*


Wednesday, 29 August 2012

With Ex Student SMA IRSHAD 2004' at Wedding Tika & Suami

Penulis : emma diana Masa : Wednesday, August 29, 2012 Comments : 0 Labels :


Assalamualaikum ..
kOm ape kOm kOm kOm bat , hehehhe
kum kum , *teringt lak cter hantu kum kum 2 , hahahahha
mIlah milAh . hehehehe ..

hOi , ini stOry bukan nak cter sal hantu la . ngeee , nak cter abOut lalalalalalal 
tengOk title la weyh , mlas nak sebut lagi hehehehhe ..

Oi Oit Oit , 
ini tAuke blOg nak stOry sal ex@ studen skOlah lama aku lah , 
dak-2 skOlah SMA IRSHADIAH .
haaaaa?? xcaye dlu aku skOla agama ?
naaaaahhh , kOran xknal aku abis lagi ni , hehehhehe
Oke act minggu lepas 26/9 ingat g x sal stOry ni 
click je , jangan malu-2 , ase xbace 2 silah la , 
eyhh siap nak prOmOte lagi , hehehe *mestilah* x gitu ?
dah-2 nOn stOp la aku nOnsencent tOt . heheheh

minggu lepas sal stOry 2 pagi 2 aku gerak g Wedding mmbe aku dlu , haaa , see la pix-2 at bawah ni , sume mmbe-2 skOla SMA irshad .

wanie / tika zafirah / zulaika / huda / hafisah ..

haaa , 2 je kOt y sempat jumpe , hurmm dah 2 je y free kOt , y lain ntah mne laaa dOwang menyOmbOngkan dri kOt ke dah x rindu g at ini Orang , huhuhuuh



oke ini cik tika zafirah , nmpak x ? dye sempat g pOse tyme nak berjalan ke rumah tika ,
heheheheh untOng la sbb adik dye y snap , ngeee



sila slave look at it is the most winsome Emma :)
BI aku fail , xpyah nak kutuk sangat la kan ? hahahhaha



Bila dah nmpak camera aku y cun 2 mule la dOwang dOk nak berpOsing , hahahah , wanie xpayh nak cOver sngt eyh , tpi aku ttap cOmel , hehehehhehe


lalallala , maaf kalau kOrang perasan pix bersepah , xsusun nan betOl , tpi xpe at setiap pix ade je ayat y aku smpaikan ,, nmpak x pix ni hadiah spe paling besau , hOpe tuka suke , heheheheh , y lain hadiah kecik tapi bermakne taw :)


*pix ni terOver tara nampak x? suke sngt bila den bergambar taw . hehehehhe ..




atika n suami selamat pengantin baru :)



















oke kali ni pix ni sume dOwang ade :)




haaa , see mereka raya rumah den oke , heheheheh ,,


terima kasih sudi dtg :)




last ly , bile erkkk pasangan dua jOli ni nak kawen ? jeng-2 ..

btw thanks sudi bae n see sume pix-2 :)


Exchange Link?