LE'SANDA SWEET FOUNDATION [ FOUNDATION VIRAL MASA KINI ]

Tuesday, 6 December 2011

OMBAK RINDU

Penulis : emma diana Masa : Tuesday, December 06, 2011 Comments : 0 Labels :
Assalamualaikum .

selamat mlam korang ,
selamat berbloger 

malam ni aku nak story semalam nye cter ,
*jeng-2 story pasal ni . 
.
.
.
.


* ni la cter 2 . OMBAK RINDU .

.


*bagi kaki novel must kOrang da bace kn ? 
.
.

mmg terbaik la ken , g ngan membe-2 , HAHAH , xblah nye cter sedey layn ngan mmbe , ce la bawak honey er hubby er enn , hahahha , hOney ???
hahahaha . lantak sane la .

oke , smbOng balek , cter ni mmg best . pekene lak ARON AZIZ . huuhh (!) my sweet lOve , eheheh , oke cter ni mmg sedey , sesape yang xpenah tengok g , jOm bace sinopsis nieyhh

 IZZAH adalah seorang gadis yatim piatu yang kematian orang tua mereka akibat kemalangan jalan raya. Justeru itu, pak saudaranya, Taha mengambil tugas memelihara Izzah. Isteri Taha tidak senang dengan kehadiran Izzah dan menuduh Izzah membawa bencana dalam keluarga.

Pak cik Taha banyak berhutang. Disebabkan kesempitan wang dia sanggup menjual anak saudaranya itu kepada seorang tauke kelab malam. Izzah terpaksa mengikut kehendak pak saudaranya walaupun hatinya tidak rela.

Di situlah dia telah berkenalan dengan seorang pelanggan bernama Hariz. Hariz telah membeli Izzah dengan harga yang mahal dari tauke kelab itu dan membawa dia keluar dari neraka jahanam itu. Di atas permintaan Izzah, akhirnya Hariz berkahwin dengan Izzah tetapi dengan syarat semuanya mesti dirahsiakan.

Kehadiran Mila Amylia, anak Tan Sri Rashdan, iaitu model dan pelakon terkenal tanahair menggugat cinta Izzah yang mula berputik kepada Hariz. Dapatkah Izzah menerima Mila Amylia sebagai madunya? Bahagiakah rumah tangga yang dibina di atas kehadiran orang lain? Bagaimanakah tindakan Datuk Sufiah setelah mengetahui cerita sebenarnya? hahahah nak taw citer nye cm ner korang pon boley la kuo kan sen kOrang ntok taw cter y selanjut nye .. HEHEH .

kejam nye aku ,,
btw buat nina + faris tq weyhh teman aku tengok wayang . HAHAH 
tQ jugak sbb blanje (!!) HAHAHAHA .
korang mmg terbaik , buat aku tergelak je , mmg bestt (!) pic korang xde la aku upload enn , HAHAH , maaf kOrang ,

kOrang .. btw tq bace  heheheh ,,

No comments:

Post a Comment