LE'SANDA SWEET FOUNDATION [ FOUNDATION VIRAL MASA KINI ]

Monday, 19 December 2011

:: MERISIK ::

Penulis : emma diana Masa : Monday, December 19, 2011 Comments : 0 Labels :
Assalamualaikum.
selamat malam , 
hyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee semua .
ase nye dh lame x update , bnyak nak story bila da onl kadang smpai lupe nak open blog sndri , syek dok syok sngt bace blog orang n jenjalan at blOg mmbe-2 , 
hehehhe , *blOg sndri bersawang . MAAF ' hehehehe .

kOrang ni syOk sngt bace mukaddimah emma , xnak taw ke story emma mlam ni ?
actualy nak cter bnda ni lame , tapi baru skunk nak open story , yelhaa , takot xjadi lak , *ape y xjadi ? hahaha , so troskan mmbace oke syg-2 ku semua :p

MERISIK ' 
eeiiuuww , seram nye , oke kalau y pernah ikot perkembangan about emma at blOg ni kOrang taw ape kisah hdop emma n ape y emma lalui , sbb , ..... name blOg pon mylifetrueliferealife ken ken . hehehhe .. so sume about life emma , xde kne ngene ngan makcik depn rmah emma , jiran emma , kwan emma ape sume la y kne ngene ngan orang lain :p *mmbebel lagi :( 
oke , 11.11.11 kan penah emma story emma couple ngan si dye xsmpai 8jam ,otw balek n9,kuala pilah . btol-2 kg punye emma balek , nak merase sngat hdop at kg kenn , hHAHAHAHEHEHE , dlam krete tertangkap cintan ngan dye , hurrmmm ,but bkan kami berdue oke , kami bertiga .
yupp . adik dye shes name NANA' umur bawah emma , kire emma kakak la :p . ntah cm ner smpai je kg 
*
*
*
(actualy pnjng cter nye ' pendek kan je ni)
 then mak ayh dye dah suke sngt-2 at emma , (berkenan la ) then ntah mcm ner mak dye nak masok minng , nak taw x emma trime ke x ? 

jeng jeng jeng , 

nOw kOrang penah tau emma penah cOuple ngan azam y emma syg sngt-2 at dye kenn ? after azam tinggal kan emma cm 2 je , emma tekad mmg da xnak couple n mlas nak pk sal cntan cintun cintoon ni lagi . ase nye cm da bosan nak bercinta lagi kot , sakit kot hati diluka kan n dtinggal kan . :( benci sngt , tapi 2 cter lame , mybe KARMA kenn kenn kenn ,mmg tekad sape masok minng emma soh mak n ayh trime je :p 
*mak ayh pon trpernjat , mcm xcaye pe y slamer ni emma dok ckap-2 betol-2 ade org dtg minng , hehehe , merisik ' hehehhe , seram sngt-2 tyme 2 , takot mak ayh lak xtrime , tapi alhamdulillah mak ayh suke sngt at dye ni .. 

*mybe ni y terbaik ntok emma n si dye , emma bersyukur sbb ade y betol-2 nak kan emma , n emma ni masih dlam mengenali dri nye ..

 dah lame knal mmat ni , cuma mcm xsuke ngan dye , sbb POYO . hahaha , bila jmpe , xla poyo cm emma knal sblom ni , 
pnat nye nak taip pnjang-2 ,, 


date dye hantar meminng 13.11.11 
' ssah nak menyayangi seseorang dengan mudah 
SILA ambil masa 
kata dye ' :))


kupu-2 tidak tahu warna sayap mereka ,
ttapi manusia tahu betapa indahnya mereka ..
begitu juga diri kita,  tidak tahu betapa indahnya diri kita ,.


namun betapa ALLAH meng istimewakan kita dimatanya ..
 ketika kita tunduk dalam syariatnya , REDHA atas takdirnya , tersenyum dalam musibah , tegar dlam ujian nya :))


*korang da tengok kenn die 2 sape ? oke dye sngt bulat , 
aku redha atas ape y allah telah beri ujian kpada ku . doa kan aku selamat bertunng bulan tahun depan , insyallah ! amin ~

No comments:

Post a Comment