LE'SANDA SWEET FOUNDATION [ FOUNDATION VIRAL MASA KINI ]

Wednesday, 7 December 2011

hasil DSLR canon 1100D

Penulis : emma diana Masa : Wednesday, December 07, 2011 Comments : 0 Labels :
Assalamualaikum ,, 
kawan-2 selamat mmbace entry bawah ni . ngee 
ape-2 pon selamat malam k ? 
selamat berbloger . 
*asal aku kabot sngt ni ? hahahah , suda-2 xsbar ni nak open story . hhah *kot la :)
oke korang enjoy ngan pic-2 at bawah ni . aku xbnyak upload pon n x edit . 



*dye ni comot , but dye x comot .. kucing aku sempoinak snap pic xpayh nak trkejar-2 kucing , dye mmg dengar ckap . HEHEHEH . pic ni emma ase x pro sngt cm kawan-2 y lain , xmcm pro n xde dkill lagi :)



*oke , pic ni snap tyme pepagi . actualy nak snap at bucu daun ni . tapi asal la , lupe sngt :( urmm , so ni hasil ntah pape emma . 


kucing . 



bunga kertasa sahaja :)


emma still ngah blaja cm ner nak snap bnda paling kecik , mean sant or anything la ..

oke 2 je , tq mmbace , komenla eah ? komen at fb pon xpe , eema ade post at fb :) 
tengsss kawan-2 :)

No comments:

Post a Comment