LE'SANDA SWEET FOUNDATION [ FOUNDATION VIRAL MASA KINI ]

Friday, 2 December 2011

:: DUNIA photografy ::

Penulis : emma diana Masa : Friday, December 02, 2011 Comments : 1 Labels :
Assalamualaikum ,
selamat berbloger yup kengkwan , 
malam ni bosan right ,,
ade pape ke bnde yang boley hilang kan stress? 
hilang kan bosan yang melanda malam ni ? 

oke actualy emma betol-2 ngah cari bhan n sedang blajar about lens , camera , best dalami bidang ni walaupon study x abis . hahh , tetibe lak bersemangat , hehehhee ,, 


*dak comot gemukkk , CANON pilihan hati 

*my bobob* sehari tak bawak kuo mmg ase nak demam 

tengok hasil pic y nampak cm biase ni . ala , saya x pro la nak pose-2 bukan kaki pose pon , kaki shoot 2 da wajib , Sehari x pegang bobob mmg xsah .
ingt g tak korang nagan entry pasal cousin emma kawen 2 ? oke emma ade la tag pic 2 kat 1 brother ni , dye mmg photografy . then dye x komen at pic 2 taw , dye tros inbox emma , HAHAHAH , oke emma da ade sifu .
** TUNJUK AJAR KU SIFU ;)
yesss (!!!) adek gak yang sudi beri tunjuk ajar , sekurang-2 aku ade sifu dlam bidang ni , 

** sempoi x brother ni outing pakai suo pendek je kenn ?

oke , brother ni la ajar basic sal camera , but brother ni pkai nikon , HAHHAHA , ape-2 pon same je , yang terbaik dimata kita itu lah yang penting , jnji ape yang kita nak sampai kan (msg kat pic y kite snap ) kat orang , orang pham 
*pham kan kate-2 aku .. hehehhe ,

knal brother ni at fb la cm besa , nak taw x nape emma plih brother ni ? oke emma tengok pic dye y ni , serius unik n msg y tersendri .

*unik kan ?? air 2 y menggugat hati ni , ya allah , lawa nye pic ni . emma suke gilerr (!!!)

2 sahaja yang dishare kan buat mase ni , actualy ade bnyak g msg-2 yang penting brother ni smpai kan , mlas lak ase nye mlam ni nak menaip pepanjang , hehehhe , korang nak taw x ? brother ni ade ajk outing sesame , tapi syg lorhh dye kat penang , emma ni area klang , kalau x , mmg join brother ni outing . hehehhe , ase nye best lak hidup dlam bidang photografy ni , actualy emma mmg xminat nak shoot cm model-2 , *cari model bagai . 
oke emma minat akan bnda y unik , akan ku buktikan :) 


i CANT DO IT ' support emma :)


1 comment:

  1. Photography = seni foto.
    Photographer = org yg b'seni dlm fotonya (tukang tgkp gambar)

    Takde link ke profile sifu awk? nk gak sorang sifu.

    ReplyDelete