LE'SANDA SWEET FOUNDATION [ FOUNDATION VIRAL MASA KINI ]

Sunday, 27 November 2011

wedding sakina & azam

Penulis : emma diana Masa : Sunday, November 27, 2011 Comments : 0 Labels :
Assalamualaikum ,
hyeeeeeppp , selamat tengahari pada kawan-2 bloger , kawan-2 y ngah membace entry ni ..
oke , 11.11.11 emma ade dpat offer snap my cousin nye pic ntok wedding dye .
hurmmm , mule mmg xnak dsbb kan my bobob xpenah dbawak kemana-2 so emma rasmikan ntok wedding cousin emma , urmm , dalam hati mmg xnak , takot xdapat buat y terbaik ntok my cousin .. 


oke , ni la my cousin . urmm , pic x bape cantik kn ? urmmm , xpandai nak snap lagi , saya budak baru blaja ,,
then baru n sedang belajar oleh sifu saya . :)


yezzzza ! ni sifu saya .. >.< 
korang knal ? xknal kan ? alaaa , buat-2 knal suda :) hehehehhe 
sngat bulat dye right , hahahah , ape-2 pon thanks sifu :) 
oke , tyme snap mmg dye xnak ade at emma , dye nak emma berdikari sndri . 
btw tengok la hasil nye :(
korang komen la ape-2 y patot k ?



hantaran dari pihak perempuan , 
brape dulang 2 emma xingat . 
hahahha bnyak sngat snape picture kan :)



emma try y terbaik , tapi hasilnye cm bese je . hahahak :)



maaf , x semua pic emma masok kan . hehehhe .

then akhir sekali ,
thanks to read :) 
btw support me :)

thanksssss -____-


No comments:

Post a Comment