LE'SANDA SWEET FOUNDATION [ FOUNDATION VIRAL MASA KINI ]

Thursday, 24 November 2011

i-city

Penulis : emma diana Masa : Thursday, November 24, 2011 Comments : 0 Labels :
Assalamualaikum ,

selamat petang , selamat berbloger yup kawan-2 bloger , 
kawan-2 fb yang sedang membace 
peace >,< *wink-2 
hehehehe , lebey-2 lak .

nak story pasal mlam tadi .
xnak sebut pasal title , sbb da tertera at ats tu , hek-2 ,
oke , xpe , emma ulang lagi sekalai , 
malan tadi hangout with kawan aku y sengal ubi , 
- nina -

*asyek-2 ngan budak ni jak aku kuo , hahaha , mcm xde orang lain , maaf dye kawan yang saya syg oke , sbb kami da lame sngt knal >.<
ape aku ni merepek , xde kne ngene ngan icity pon ,
nak open story ni , cepat-2 stanby kan tiru sbb , story ni happy , gembira , ntah la ape-2 prasaan pon ade bile bace story ni .

actually dah lame da rancang nak hangout g icity , but cuace tak mengizinkan , hhhooh . hujan je , hurrrmm , hujan rahmat , x elok mengeluh .
heheheh , knape nak g icity sngt ni ? woaoahahaha sbb nak merasmikan bobob . 
*sape lak bobob tu ek ?  hahahx , sape dye korang xpatut taw *kejam nye aku ..
hehehhe , oke , saje nak shoot-2 keindahan alam , keindahan dunia . emma ade la dpat snap pic-2 at icity 2 . hurrmmm , but skill x berape pandai lagi . bcpz baru nak berjinak-2 ngan dunia snap , shoot picture ,
nnti emma upload pic yang sempat emma amik ea ?



if korang nak taw , mmg aku xtaw nak shoot sngat .tengok la pic ni ntah pape , buat bagi aku , pic ni cm nampak menarik la , 



oke , pic ni pon aku cm da besa tengok , but permulaan kot , aku try la ken , fuyoooo , siyes nice . *cehh puji diri sndri >.<


ni hasil-2 yemma snap yang lain . alaaa , besa-2 je , x bape pro sngat >.<




hehheheh , pic ni nampak cm berterabur kan ?


oke , bukti aku kuo g icity , xde copy-2 picture oke >.<


oke tq yup , kerana membace , mengread , heheekz .
xde la happy ane entry ni ken ? *ngeeeee


PS : saya masih belajar dlam bidang-2 ni sume . 
support me :)

No comments:

Post a Comment