LE'SANDA SWEET FOUNDATION [ FOUNDATION VIRAL MASA KINI ]

Thursday, 10 November 2011

11.11.11

Penulis : emma diana Masa : Thursday, November 10, 2011 Comments : 0 Labels :
Assalamualaikum . 


selamat mlam sume . hahahhehex , lame x update blog citer pasal aku . asyek dok ceramah-2 jepp , urrrmm , korang , tengok lha title 2 .. hahaha , 11.11.11 tarikh cantek kan . jatuh pada hari jumaat , ketua segala hari . tarikh yang menarik , cantik , menarik dan hari yang chantik , alhamdulillah .. ya allah , aku bersyukur pada kau kerana kau beri aku ksmpatan ntuk hdup d muka bumi ini lagi , kau beri ku nafas sehingga kini, nOw mmg xde buat ape , then esok pon cm bese la keje keje n tros keje . :) alahai ~ letih sngat dehh ,, ape boleyh buat , selagi ade kydrat kan . hahaha , ngat nak balek awal keje esok , rest je kot kat rumah , xde event ape lha . hahahah . so nOw , ngan tarikh 11.11.11 , tarikh keramat to , emma xde ape-2 buat , penuhi mase di ruang keje , ofice ku yamng mOlek 2 . :) then , hOpe korang sume happy selalu , buat kngan yang terindah ngan tarik keramat 2 :)



bnyak kan solat , buat amal jariah , luang kan mase ngan family is better :) 

No comments:

Post a Comment