LE'SANDA SWEET FOUNDATION [ FOUNDATION VIRAL MASA KINI ]

Friday, 7 October 2011

HARI yang memenat kan ,

Penulis : emma diana Masa : Friday, October 07, 2011 Comments : 0 Labels :
   Assalamualaikum semua wahai warge bloger n bukan warga bloger y still nak taw perkembngan sal blog emma y xseberape nieyhh .oke ,tersebut lha kisah tuan nye blOg yang sngt-2 letih hari ni . emma letih , letih n letih . bnyak keje yang sngat-2 xkan habis sampai bile-2 . *nak habis tggu compeni down lha emma ( ! ) hehehhe .. oke , dari kol 8.00 pagi sampai 10.00pm stay at office , giler x giler gak la bnyak keje nye . xmacm ape je bontot aku , makin kematu . HOHOHOH . ake , emma belajar sesuatu perkare y xberat tapi rumit , SABAR , snng je sebut , nak tahan diri dari sabar mmg tentu ssah kan ? BERSERAH pada yang maha ESA~ .~ takdir yang menentukan segalanya . *ape aku merepek nieyyhh ? HOHOHOH . emma happy ngan kehidupan emma sekarang , happy sngat-2 . *xtaw nak update ape lagi . HOHUUHUHUH .. emma nak melalut jap , emma bosan , emma selsema skrg ni , emma ade bnyak kawan y tc at emma , emma sayng family emma , emma sayang motor emma , emma syang hP emma , emma sayang kasot tumit emma , emma sayang kawan-2 kerje emma , emma sayang semua gadget emma ,emma sayang mak ayah adik abg kakak , sume lha , emma sayang KERTAS-2 yang at atas meje at Office , tanpa dye emma terase sunyi . HOHOHO . *2 je untuk kali ni . oke tQ membace , =='


SAYANG SEMUA . HARGAI APA YANG KITA MILIKI . KERANA HANYA D MUKA BUMI INI SAHAJ KITA DPAT MERASE , DI AKHIRAT BELUM TENTU LAGI .*rase nye mmg xde pon ..

No comments:

Post a Comment