LE'SANDA SWEET FOUNDATION [ FOUNDATION VIRAL MASA KINI ]

Monday, 10 October 2011

hangOut wiff niena .

Penulis : emma diana Masa : Monday, October 10, 2011 Comments : 0 Labels :
hyee semua . 
Assalamualaikum semua ,
*jawabjaganxjawab.

entry kali nie emma nak citer pasal hangout wiff niena . sape eah niena tuh ? oke ,, dye kawan emma dri darjah 1 lagi sweet kan ? lame tol berkawan , skolah agama pon sama-2 , sekolah rendah kebangsaan pon same-2 , tapi kami terpisah selame 3 tahun .. kenape eah ? nak taw x ? jeng-2 , bila jew umor meningkat 13 tahun , emma x skolah menengah at kwasan rumah emma , tapi at luar daerah selangor . alaaa , xkan korang xtaw ? kat perak lha ,, hurrmmm , ehh mcm penah taw je kowang ni . KESIAN . kat perak dok asrama . ehhh , macam mane emma ley jmpe lek kawan lama emma nie , nak taw x ? emma f4 - f5 emma skola at selangor , 1 skolah ngan sume kawan-2 skolah rendah , so dari situ kami jumpe balek , mmg rapat dari darjah 1 , kuat nye JODOH kami kn ? jodoh sahabat lha kata kan . :) lepas spm lak mmg kami terpisah lagi selama 2 taon . mmg lOst cOntact , nak cari at umah dye , mmg dye dah pindah , sedara dye ddok kot at hOme 2 . hurmmm , sedey , niena menetap at sremban , ngan family dye asenye .  ntah macm ane , kami nye jodoh x terpisah mcm 2 jew . dengan ade nye FACEBOOk , kami jumpa , than xnak berpisah lagi .. !!

mmg jumpe dye lha tadi . x terancang pOn nak jumpe , kami g jlan-2 , tapi kuo pon dalam kol 4.30 pm , kami jalan-2 kat j,j bukit tinggi jew. mmg masok air , tapi mmg best giler , rindu sngat-2 . ,, gelak x abis-2 , crita knagan-2 lama . sonok nya , and paling best emma lah orang petama yang jumpe dye tyme dye dOk at klng , than dye baru je dOk at klng , dah x ddok at sremban lagi . dye pOn da cari rezki at klang , :))

nnti emma uplOad pic oke ?





pic aku nieyyhh wajib upload oke . 
sebab aku ase aku lha paling cun dye die .. 
*ayt mcm nak mintak mkan pakai straw . hehehehhehehehehehehehehehehehehehhehehehe



nieyyy dye , NIENA ,
my KAWAN dari darjah 1 sampai umo aku 20 nieyy ,..
*Oppppsss kantoi umor lak .. ( tuek kan )
dye sayang aku oke . kau ade ? xde kan ? hehehe , maaf AYAT kasar , 
kawan yOu all g hOt dari aku en . :(





dye insaf suda , aku nieyyyhh x lagii , wahai emma sepat-2 insaff !!
:)




kawan , 11 tahun weyyhh kite knal , macam x caye . 
ko lha kawan aku paling sengal , bengong , giler-2 , bnyak ckap , n more lha . 
pham-2 sendri .. weyyhh , ingat ayat aku BENDA LAMA JANGAN DIKENANG , biar tinggal kenangan . ingat kenangan kitaa sudah memadai . :) 

:))

yOu all thanks taw bace , like oke kalau suke , bagi rating skali . okeyyhh ! ?
bubye ..


No comments:

Post a Comment