LE'SANDA SWEET FOUNDATION [ FOUNDATION VIRAL MASA KINI ]

Friday, 14 October 2011

PIZZA HUT (!)

Penulis : emma diana Masa : Friday, October 14, 2011 Comments : 1 Labels :
                   




selamat malam sume ,nampak tak pizza tu .. wooahhh emma nak . nak sngat . tyme-2 lapar mmg sume nak . nak-2 lagi tyme malam , layan pizza panas-2 sedap woo . mmg nak sngat lha pizza tyme-2 cm ni . msksn tyme lapar mmg abis kot, * sambil memberontak nak pizza (!) sape yang nak blanje nieyyhh ? wooaaaahhhh , nak nangis !! and tyme-2 lapar cm nieyhh aku teringat at seseorang yang jauh dari sudut hati aku , ntah ttiba lak =' sedey nye lha hati nieyyhh ..btw aku xnak ingat lagi . HAPPY EMMA !! ***benda yang lame jgan d kenang EMMA !. sorang pergi 10000000xplus-2 dtang taw . ape aku melalut nieyyhh ! pasal pizza la , sambong balek , haaa , pizza 2 , esok aku tekat nak pow membe-2 yang still gaji x abis lagi nak ajak makan pizza , lantak lhaa , mmg nak sngat nieyyhh ! , heheheh , jahat sngat .. !!

Tuesday, 11 October 2011

EMOTION .

Penulis : emma diana Masa : Tuesday, October 11, 2011 Comments : 0 Labels :

add emotion . 

2 sahaja untuk malan nieyhh . 
takdemooooodnakupdate,tapidalamhatingahbnyakbendanakdiceritakan m
amik kau kalau yOuall fham ape yang emma tulis at atas tu , must terkebil-2 kan nak bace . :)

Monday, 10 October 2011

hangOut wiff niena .

Penulis : emma diana Masa : Monday, October 10, 2011 Comments : 0 Labels :
hyee semua . 
Assalamualaikum semua ,
*jawabjaganxjawab.

entry kali nie emma nak citer pasal hangout wiff niena . sape eah niena tuh ? oke ,, dye kawan emma dri darjah 1 lagi sweet kan ? lame tol berkawan , skolah agama pon sama-2 , sekolah rendah kebangsaan pon same-2 , tapi kami terpisah selame 3 tahun .. kenape eah ? nak taw x ? jeng-2 , bila jew umor meningkat 13 tahun , emma x skolah menengah at kwasan rumah emma , tapi at luar daerah selangor . alaaa , xkan korang xtaw ? kat perak lha ,, hurrmmm , ehh mcm penah taw je kowang ni . KESIAN . kat perak dok asrama . ehhh , macam mane emma ley jmpe lek kawan lama emma nie , nak taw x ? emma f4 - f5 emma skola at selangor , 1 skolah ngan sume kawan-2 skolah rendah , so dari situ kami jumpe balek , mmg rapat dari darjah 1 , kuat nye JODOH kami kn ? jodoh sahabat lha kata kan . :) lepas spm lak mmg kami terpisah lagi selama 2 taon . mmg lOst cOntact , nak cari at umah dye , mmg dye dah pindah , sedara dye ddok kot at hOme 2 . hurmmm , sedey , niena menetap at sremban , ngan family dye asenye .  ntah macm ane , kami nye jodoh x terpisah mcm 2 jew . dengan ade nye FACEBOOk , kami jumpa , than xnak berpisah lagi .. !!

mmg jumpe dye lha tadi . x terancang pOn nak jumpe , kami g jlan-2 , tapi kuo pon dalam kol 4.30 pm , kami jalan-2 kat j,j bukit tinggi jew. mmg masok air , tapi mmg best giler , rindu sngat-2 . ,, gelak x abis-2 , crita knagan-2 lama . sonok nya , and paling best emma lah orang petama yang jumpe dye tyme dye dOk at klng , than dye baru je dOk at klng , dah x ddok at sremban lagi . dye pOn da cari rezki at klang , :))

nnti emma uplOad pic oke ?





pic aku nieyyhh wajib upload oke . 
sebab aku ase aku lha paling cun dye die .. 
*ayt mcm nak mintak mkan pakai straw . hehehehhehehehehehehehehehehehehehhehehehe



nieyyy dye , NIENA ,
my KAWAN dari darjah 1 sampai umo aku 20 nieyy ,..
*Oppppsss kantoi umor lak .. ( tuek kan )
dye sayang aku oke . kau ade ? xde kan ? hehehe , maaf AYAT kasar , 
kawan yOu all g hOt dari aku en . :(





dye insaf suda , aku nieyyyhh x lagii , wahai emma sepat-2 insaff !!
:)




kawan , 11 tahun weyyhh kite knal , macam x caye . 
ko lha kawan aku paling sengal , bengong , giler-2 , bnyak ckap , n more lha . 
pham-2 sendri .. weyyhh , ingat ayat aku BENDA LAMA JANGAN DIKENANG , biar tinggal kenangan . ingat kenangan kitaa sudah memadai . :) 

:))

yOu all thanks taw bace , like oke kalau suke , bagi rating skali . okeyyhh ! ?
bubye ..


Friday, 7 October 2011

HARI yang memenat kan ,

Penulis : emma diana Masa : Friday, October 07, 2011 Comments : 0 Labels :
   Assalamualaikum semua wahai warge bloger n bukan warga bloger y still nak taw perkembngan sal blog emma y xseberape nieyhh .oke ,tersebut lha kisah tuan nye blOg yang sngt-2 letih hari ni . emma letih , letih n letih . bnyak keje yang sngat-2 xkan habis sampai bile-2 . *nak habis tggu compeni down lha emma ( ! ) hehehhe .. oke , dari kol 8.00 pagi sampai 10.00pm stay at office , giler x giler gak la bnyak keje nye . xmacm ape je bontot aku , makin kematu . HOHOHOH . ake , emma belajar sesuatu perkare y xberat tapi rumit , SABAR , snng je sebut , nak tahan diri dari sabar mmg tentu ssah kan ? BERSERAH pada yang maha ESA~ .~ takdir yang menentukan segalanya . *ape aku merepek nieyyhh ? HOHOHOH . emma happy ngan kehidupan emma sekarang , happy sngat-2 . *xtaw nak update ape lagi . HOHUUHUHUH .. emma nak melalut jap , emma bosan , emma selsema skrg ni , emma ade bnyak kawan y tc at emma , emma sayng family emma , emma sayang motor emma , emma syang hP emma , emma sayang kasot tumit emma , emma sayang kawan-2 kerje emma , emma sayang semua gadget emma ,emma sayang mak ayah adik abg kakak , sume lha , emma sayang KERTAS-2 yang at atas meje at Office , tanpa dye emma terase sunyi . HOHOHO . *2 je untuk kali ni . oke tQ membace , =='


SAYANG SEMUA . HARGAI APA YANG KITA MILIKI . KERANA HANYA D MUKA BUMI INI SAHAJ KITA DPAT MERASE , DI AKHIRAT BELUM TENTU LAGI .*rase nye mmg xde pon ..

Monday, 3 October 2011

CABAR .

Penulis : emma diana Masa : Monday, October 03, 2011 Comments : 0 Labels :

x bujang lha tdow awal . 
#myfreindsisANIESAMRULsaidmacamtudekatemma

HAHAHAH . tercabar lak tak nak tidor mlam nieyhh !xpe akan ku sahut cabaran tuh . lOveyOusOmuch laaa friends . bukan selalu nak terima sahut cabaran nieyhh ,, sape nak join ! jum-2 .

Saturday, 1 October 2011

**NIKON d5100 or d3100

Penulis : emma diana Masa : Saturday, October 01, 2011 Comments : 0 Labels :
assalamualaikum . 
posting yang amat pendek n berharap akan mendpatkan nye  >.<








xnak ckap bnyak-2 ,
giler minat ngan NIKON ,
target nak kan jugak , tunggu je lha kemunculan nye , 

>.<    : doakan emma dapatkan nya .