LE'SANDA SWEET FOUNDATION [ FOUNDATION VIRAL MASA KINI ]

Saturday, 24 September 2011

TAK ada TILTLE

Penulis : emma diana Masa : Saturday, September 24, 2011 Comments : 0 Labels :
selamat petang ..

petang yang sngat indah ..
bahang + panas .
wwooaahh , ni baru kat dunia , belom y kat neraka . 
-.-

oke , penat bekerje tadi .
bnyak bende nak buat . bnyak benda nak pk .
bnyak-2 benda y emma pk 1 je y kekal at otak ni .

AZAM .

wooahh ..


1 hari xde bende lain selain pk kan dye . saya still sayang kan awak lha . 
T____T


kenape hati awak sngat-2 keras ?
lebih 5x saya send text at awak .
awak , saya taw awak syg kan saya lagi .
ego awak sngt tinggi .
bila awak bace entry ni tros msg saya awak .
saya sanggop tunggu awak .
sampai bila-2 awak .
saya sayang kan awak .


kawan-2 bloger .
tolong saya . saya sngat mencintai nye ! .
cinta saya terlalu ketat n kuat terhadap dye ..










miss you sangt-2 .





penat nangis dah ..


oke 2 jew . tq bace . :)



No comments:

Post a Comment