LE'SANDA SWEET FOUNDATION [ FOUNDATION VIRAL MASA KINI ]

Thursday, 29 September 2011

MEREKA buat ADIK saya macam ARTIS

Penulis : emma diana Masa : Thursday, September 29, 2011 Comments : 1 Labels :
Assalamualaikum ,,
wahai warga-2 bloger yang emma kasihi dan disayangi , semalam ade update , hari ni pon update lagi , alhaaa . saje nak share ngan korang ape yang best hari mendatang hari 
*serius ntah pape mukaddimah aku . ! hehehhe


weyyh korang aku nak tumpang happy atas happy orang lain , alaaah , ngan adik aku sendri jew weyhh ! haaa , my yOung Sister , is FATIN SUHANA , fb dye https://www.facebook.com/profile.php?id=100001578103311
click lha oke ? xkesa bape ramai nak click ke ape k ? hOt dye at fB , x mcm aku , HUUT jadi nye ~ HAHAHAHHAHAHA .

oke , nak taw nape aku nak story sal adik aku ? nieyyhh haaa , dye last skola at skola dye , asal eaahh ? sebab dye nak menjalani kursus kat SKILL TECH *under goverment , oke adk emma ni baru jew fOrm 4 , asal dye ttbe nak amik kursus lak ? hahahha , cm 2 lha gamak nye , dah minat dye at situ kan , nak buat cm ner , xley nak halang , so ! dye amik SIJIL PELAJARAN MALAYSIA tyme habis kursus at SKILL TECH 2 lhaa .

tadi ade gak bukak fB , sajje godek-2 wall adik-2 emma , issshh , dP shantek , sajje tengok album lak , huuuh , cam menarik ntok entry kali nieyyh , so emma pon stOry lha pasal nieyyhh .

kat bawah ni emma ade upload pic sikit ,
buat tetapan korang .. femous gak adik aku , ramai gak orang syg kat dye , HAHAHHA , apepon xley !




siap nak ade lOve lagi at pipi ( ! )



ngat kan x syang kawan .. 
seronOk tengok mereka bahagia perpisahan dalam tangisan .



peminat . *cehhh ni lha kengan dOwang .






suke-2 kau je bukak tudung , buat cm bapak ko nye skolah jew !


ternyata meraka sayang adik saya 



mereka pose , bagai nak rak ! . hahahaha , teeerrrbaikk ouuhh! cm ni lha sahabat .



terharu tngok pic nieyyhh ..






actualy bnyak g gambar nye .
tapi yang dapt share ni jew ..

NANA said : aku x leyh nak nagis ouhh 
EMMA : asal ?
NANA : aku tengok kawan aku nangis xjadi aku nangis . HOHOHOHO

BTW , gudluck fOr yOur Life . 
SUHA NANA ! @ FATIN SUHANA 
<3 YoU MORE ngeeeeX nOk 


PS : kawan-2 doakan kejayaan ADIK saya . 
amin ~

1 comment: