LE'SANDA SWEET FOUNDATION [ FOUNDATION VIRAL MASA KINI ]

Thursday, 11 August 2011

sesengal ubi ,

Penulis : emma diana Masa : Thursday, August 11, 2011 Comments : 0 Labels :
nak gak update blog . lame benor x update , ( ceh padahal baru semalam update * ) . cter pasal smlam jap . mmg aku pelupa . pelupe sangat2 . pegi keje xbawak hp . xbawak pas , xpkai perfium , macm2 la aku lupe . tapi mmg serius LOL aku buad keje tenang tanpa HP , beter xpayah pkai hp rite ? HAHAHAHA . tapi xley ouuuhh , sian hp aku menderita menjerit2 kat loker bilik aku . SIAN2 . dan2 lak arini sume keje stle , and and and , aku terlebih over tyme LOL , bole lak xpasan da kol 10 malam , mmg dan2 nak balek cepat2 la kn . sbelom 2 , ade g story oke , pagi 2 aku xsahor , mmg x bagun la aku lau da membute pon kol 3 pagi . mmg xnak sahor pon . tapi JANGAN IKOT CARA AKU oke , menyusah kan diri . pulak keje dlam icon , sejuk je , so mmg tak terase hauuuuss la kn . tapi ble bos aku dah bersua ,,, makkkk aihhhh ! buad keje sane sni . penat lorrhh ! tapi xpe , hati ikhhlas buad sume 2 , hanye tuhan je y dpat pertimbng kan pahala dosa . xnak riak oke . bgtaw je :p  ____ baget nak berbuka t mkan sedap2 la kan . tapi hampeehh ! tak de sape pon y out dari opis g bazar , sedey je . tapi tak pe , tak kesa pon , so buka tadi teh 'o' pekat nye , kurang manis oke , n biskot 4 keping ( diet eeh ?) xde makne nye , mmg nak diet pon , gemok sngat rimass seyyh , pon bole la buka pe y ade . jnji makan oke , nak manis kan mulut ngan kurma mmg xde la . sowg pon at opis 2 xde bawak buah kurma , lovekurma oke , lantak laaah sape y xske . punye la kusyuk keje , aku tol2 nak abis kan POD y ade at ats table aku 2 , da berselerak oke . naik meluat aku . dah la 8augusta ku kne tiaw ngan boS n manager , terok kn ? HAHAHHAHA . tapi xpe , dowg bukan maki hamun aku pon . nasihat je kot . aku syang dowwhh at BOS aku . due2 laki2 lak . HAHAHAHA . syang xkmane pon oke . da kawen due2 owg itu lorrh . balek keje je smpai umah kol 10 lbh . ttbe lak mohd idhar ajk mam at luo . taw2 je aku lapa , tapi xla lapa ane , lapa ngan MILO ice je oke . nak sngat . ( menggemokkan oke . ) aku x la mam besar . maggi soup je . mmg aku amal kan makn soup je ble mlam , tak nal nasi2 ni . beban perot aku . jnji xmkan sekenyang2 y mungkin oke . emma rimas kalau kenyang sngat , nak jalan ke pe ke , mmg rimas . mate akn ngantok oke ble mam bnyak2 . alaa mkan pon kat mamak kedai . xla grend ane pon . HAHAHAHA . jnji mkan oke . 2 must penting . balek je , mmga kau mandi n teros on9 . bese la layn FB y baru 2 , alaaaa buad2 xtaw lak Emma Diana II oke . haaa , cepat add emma , :p emma open je fB , notifi....... berlambak cm sampah da aku tngok , text inbox je da nak dekat 5o . mmg aku xlayn la . HAHAHAHA . padan muke , ngat kau lyn la inbox 2 ? x penting oke . ne y penting je aku bukk . g pon aku da terkene oke , virus hawau 2 . xmcm ********  la kan , bagi2 virus kat aku . aku lak xtaw bende 2 ttbe nak jdi cm ni . 2 y buad fb bru . hohohohoh . tapi xpe , aku bhgia oke . :p mlam ni mmg kawan2 fb aku , terutama kawan skola lame ( smk irshad ) borak ngan aku . masok air thap gaban . dah lame tak bergurau tahap gila vavi , HEHEHEHEH . kasar suda , (tapis da 2 ) oke ,. ape2 pon hari ni mlam khamis , mlam segala penghulu bagi 1 pasangan y dah kawen n nikah oke ,pham2 suda . y xkawen 2 , mlam keliwon oke . HAHAHAHA . over suda .mcm2 terjadi oke hari ni . panjng sngat kang kowg xterbace . xpe sket2 je emma coret kan ntok hari ni ,


 MAAF : takade picture y harus ku papar kan :p


emma nak SAID nieyyhh :


misskat sseorang y bernama lelaki ,
misskat sseorang y bertahun2 jage hati ni ,
misskat sseorang y sedang menunggu diri ni ,
misskat sseorang y suke buad ema happy ,
misskat die , y pernah emma maroh2 , maki , ( bile dah bengang je oke )
kerana cinta dunia pon berperang .
demi cinta kita pon terlupa dunia .



No comments:

Post a Comment