Followers yang baik hati

IKLAN

IKLAN

Wednesday, 27 July 2011

jalan jalan sahaja .

Penulis : emma diana Masa : Wednesday, July 27, 2011 Comments : 0 Labels :
POST yang amat pendek emma nak buad ni .

emma nak g taw .
malam ni open blog tapi mlas nak lpak blog sendri . 

NAK lepak blog kengkawan y lain .
tambah kenalan y xpnah kenal .
KAWAN YANG PENTING oke ,

Tuesday, 26 July 2011

kisah dongeng ,

Penulis : emma diana Masa : Tuesday, July 26, 2011 Comments : 1 Labels :
**     mencintai aku .
dengan seadanya .
mencintai aku bukan kerana muka .
dalam waktu sedu .
dalam waktu hiba .
kuharapkan dia rela .
sanggup menerima insan tak sempurna
atau mungkin cinta sebegitu hanya kisah dongeng sahaja ,

just amik tengah2 lirik dalam lagu ni ..
bagi kengkawan .
tolong hargai cinta .
:))


selamat menyambut raamadhan AL-MUBARAK

Penulis : emma diana Masa : Tuesday, July 26, 2011 Comments : 0 Labels :
hohohohohohohoohooi .
selamat malam sume . sume sehat2 sahaje kn ?
emma nak ucapkan selamat menyambut bulan puasa al mubarak y akan tiba x lama lagi .
pejam celik pejam celik .
ha da 20 taon aku dok at dunie ni .
and da 19 taon aku menyambut bulan puasa n hari raya ,
errmm, terasa bahang bulan pose plak skrang ni .
lagi 1 minggu je lagi , aku nak pose penuh macm taon2 y lalu .
taon ni saya nak puase 1 bulan .
mesti buat . and e2 salah 1 kewajipan y wajib dlaksankan ,
paham2 jela kalau ade y tertinggal . al maklum lah perempuan .

tapi harus ganti . beter lepas raya .
alaaaa , tahan je la 6 hari je pon .
double kan ngan pose 6hari lpas raya 2 .
kan dapat pahala . janji niat mesti ade .


haa cite pasal nak pose ni . must ade y makan habis2 san kn sblom pose .
alaaaa relek2 suda . bkan kebulur pon pose ni . bkan x ley mam kn ?
sahur n buka pose sume tpat pada mase y dttapkan .
kesabaran menguji kite skunk ni bkan ?
so same2 la bersabar .sume orang merase . bkan kite sowang je . 
tol x kawan2 ?? soooo , emma galak kan kite same2 menempuh dugaan allah dengan seikhlas hati .
x MATI pon pose ni . ade ke owang mati sbb pose ? xde kan ?

n kalau x ikhlas , xdapat la ganjaran ( PAHALA ) dari y maha esa .
ape2 pon sesame la kite berpuase dibulan ramadhan al mubarak ini oke ?




EMMA NAK PUASA PENUH ,
KOWANG PON MESTI POSE TAW .
X BEST BULAN POSE , XPOSE .
SIA2 JE , KN ?

Monday, 25 July 2011

mood kerje .

Penulis : emma diana Masa : Monday, July 25, 2011 Comments : 1 Labels :


hari ni sume xmood !!!!!!!! 
asal eahh ?
huurrmm , agak kelainan sket arini aku keje . diam je .
huuurrmm, dari masok keje smpai la lek keje tadi .. asal ea ? huhuhuhuh ..
sedey nye .. huhuhuhuhuhuhu .
macam aku ade wat slah je . aku ade wat slah ke ngan kawan2 keje ?
hohoho . emmm, esok pon cm xde mood lak nak keje ,
if kawan2 keje aku diam seribu bahasa ,
bayang kan la tadi dari kol 8.30 am smpai 8.30 pm aku diam , cam owang bodo . aku xpandai amik ati kengkawan keje ke ?
aku ade wat senior2 aku bengang ke ?
atau dowg mmg da xde mood dari umah ?
aku tak mengerti apa yang kowang rase ..
nak tanye malas . kang x pasal2 aku kne HEMpoke ,
heheheheheh ..







Exchange Link?