LE'SANDA SWEET FOUNDATION [ FOUNDATION VIRAL MASA KINI ]

Monday, 6 June 2011

Terkenang Zaman Semai

Penulis : emma diana Masa : Monday, June 06, 2011 Comments : 0 Labels :
assalamualaikum ..

kali ni aku nak update tentang zaman persekolahan ku selepas umor 12 tahun . heeeee .okey , name full skolah ni .SEKOLAH MENENGAH AGAMA IRSHADIAH ,BAGAN DATOH PERAK BATU 26 . Asal plih skolah agama ? lantak ah , ade aku kesah ? , janji ilmu penuh didada .Start je skolah ni taon 2004 smpai lah 2006 ,sbb behenti ?? PERIBADI .hanye family aku n aku je y taw , tapi x de kne mengena ngan skolah n status aku kat skolah .. aku kaki ponteng , malas nk g clas , wahh , mcam2 .kadang tiap minggu nak lari asrama , bkan ak sorang je , kawan2 len pon sme , 2x5 . haha nkal sangat , bnyak knangan terindah .haaaaa ,


Sejak jmpe dorang balek apebila aku call  HISAN , cucu pengetua . nak taw cm ner ak contac HISAN ?  hahaha , cm bese la bile da lme x selongkar blik dan kmas2 scantek2 alam . leh lak aku terjmpe dairi aku . waaahhh , sume aku contac x dapt2 , eeemmm, terpkse cal hisan walaupo malu dan berat hati nak call , yelaa , die kan sombong . dan mule la minta FB . hahaha , xtaw lak sume kwan2 ak fb ,. masing da maju . hehehe , lg 1 zaman kan da brubah kn ? bermula la AL -kisah kami dak2 semai . heee . Pastu ad lak group ( http://www.facebook.com/home.php?sk=group_187840497897176 ) gruop kami .. mmg irshadiah 04 .. tahun 1991 jer . hehehe




Ni nak bkk cer y skrg .stelah 5 tahun lbih x jmpe , dan mmg x contac pon .btol2 lost contac , sbb lam fkiran ku hanye 1 je .diaorang jauh , xmungkin akn berjmpa punye ,masing2 da comei2 , hensem2 , smpai ak pon da x knal diaorang ,lgi kan diaorang , petemuan y xdjangka , dkat sunway piramid .hahah , pon boleh ! ak xpnah g sane . SUMPAH SERIUS ! kate je ank selangor , jelajah pon x hbis g .. haha . tapi xpe , aku pon tak mengharap nak ksane sni , klau ad rezki aku g la .. :)




Ni ak nak crita , kawan2 yang g REUNION 2 tu dalam 7 orang je , FATIN , HASYIFAH , SYAZWANI . FATHIAH , HUDA , ZULAIKA , dan AKU . mmg semua da berubah , ad yg jadi ckgu ! , AKAUNTANT , ad yg study g .. hehehe . ase mcm xcye lak dpat jmpe dorang lek . ad y macm artis ak tngok . heheh .. aku rndu sgat2 at dowang .. hoho , miss u , love u kawan . nak jmpe y lain mybe x de rezki lg kn ? tapi xpe , ad jdoh insyallah jmpe g :) , tapi rmai kwan2 ku study at luar negara , segelintir kot , yg kat malaysia , tak rmai . Haha , zaman skolah ngan zaman lpas skolah mmg tol2 berbeza . yang aku ngat name kawan kite , SYAZ, HUDA , SYIFA , FATIN , UMI , FARAH , FIFI , TIKAH , UYUN , WAFI , HISAN , YASIR , HAKIM , AISYAH , SYUHADA , bnyak g dak2 nkal . kalo x dsbut name maaf ,, hehehe


Tapi seriusly , aku rindu at AZIZAH , dye study at JORDAN . Xtaw lak dye terpkir nak study st sne .. Juah 2 , tapi mybe dye ad matlmat tersndri kn ? hahah , muke dye cm nasya aziz wooh . hehehe ,, ape2 pon rindu kat mereka . love u all . 


Dengar lagu ni k ? buat dak2 semai tahun 1991 sahaje . heheh
ROCK sekejap . heheh

No comments:

Post a Comment