LE'SANDA SWEET FOUNDATION [ FOUNDATION VIRAL MASA KINI ]

Friday, 24 June 2011

saya jatuh .

Penulis : emma diana Masa : Friday, June 24, 2011 Comments : 1 Labels :
selamat malam . 
nak update je malam . 
nak malan je update . 
hehehe . da 2 je yang ade mase ..
hehehe..

ni nak cerite ptg tadi nye kes .
aduuusshhh ...
saaakitt .
jatoh ...
ttibe aku jatoh n tros said cm 2 .

sdang2 nak balek keje . aku lalu jlan port klg yang sesak ngan lori .
kereta , lori kontena sebesar2 alam .
wahhh , nak block2 krete ni .
ttbe lak mate aku silau .
aduuui , mmg ase nye xde harapan la .
aku pon men terjah je block sne sni .
ttbe lak . mtor dari blakang laggar aku .
woooooooaaaahhh ,
mjur tyme 2 trafic light merah . 
btol2 lak kpala aku kat dpan tayar lori trellar ,
btol2 maut tyme 2 , 
law trafic light hijau mmg aku da maut da weeyyhh .
ak tekat n aku smpat cpai beg aku blek .
yang langgar aku 2 uncle india (tua).
aku juz snyum tanda x de cedera ape2 .
sbb tyme 2 mmg xrase g pedih nye .
n mmg x smpat nak tngok2 luke ,
sbb motor mmg bnyak bhenti .
dsbb kan aku la .
wahai emma . knape cuai !!
3 min 2 lampu hijau . alhamdulillah aku oke ,
dalam pejalanan nak kerumah lak .
ak sajje nak bg msg at bf y aku jatuh ,
mmg nak gtaw y aku jatuh , sblom 2 ade gak jnji nak jmpe jap .
nak bagi barang .cari2 x jmpe lak hp aku .
wahhhhhhhhhhhhhhhh .
mmg tekad giler , bia la hp trtinggal at sne (atas jalan) .
mmg hati da hampeh , bekecAi , luluh .
mmg da x pk y hp 2 ade g . bia la hp 2 . huhuhuhu
ttbe lak nak amk knci rumah at bhagian poket dpan beg . 
ya allah !!!
aku btol2 x menduga .
alhamdulillah . hp aku . masih ad at cc aku . ttbe lak air mata kuo .
xtaw la . mybe sebak . da la nasib cm ni . huhuhuh
mmg cpat2 call bf emma , gtaw pe y terjadi pade emma tadi .
mmg kcewa la , fox motor bengkok sket .
brekk kaki da mlekat .
huhuh , sian la at aku .
btol2 pas ni tekad nak li kreta , insyallah .
krete ape pon x kesa . jnji kselamatan .

P/S :

SILA LAH BERHATI HATI DI JALAN RAYA ,
IKUT LA PERATURAN JALAN RAYA .
INGAT LAH PADA WARGA2 YANG HARUS DSAYANGI .
KALAU X CM NI LA PADAH YANG SAYA TRIMA SALAH SATU CONTOH NYA . 
OK ??

1 comment: