LE'SANDA SWEET FOUNDATION [ FOUNDATION VIRAL MASA KINI ]

Monday, 13 June 2011

GADGET YANG SYA ADA !

Penulis : emma diana Masa : Monday, June 13, 2011 Comments : 1 Labels :

ASSALAMUALAIKUM .

AGAIN RIGH ?

kali ni , aku nak share sket barang yang aku sayang .

my handfhone 
sonyericsson aino .
woooaaahh , cm gud2 jew . 
ahaaaa .
ni dia .


dye ade 2 colour but ,
aku berkenan ngan warna ni .
and skrang dah pon jadi milik aku .
















nak x , nak x ?
hahaha beli sendri .
oke . nak gtaw . 
aku bli hp ni hasil dwet y aku kmpul .
heheheh .
tapi y bad nye x de 3g ! ade pon kat blaang .
alaaa , ade aku kesah ?
hahaha .
xde spe pon nak 3g 3g ni ..
hahaha
my bF pon x minat . hehehe

oke !
yang ni lak my laptop .
minat yang ni .




tapi emma bli yang ni ..
sbb ..
tersendri . hahahhaa .
baget kot


acer pon acer la .
tapi best gak la .
banyak funtion . :)
so ape2 skunk at hujung jari je kn ?


ni pon !
ske sngat2 .

oke , skrg y aku idamkn xdpat g .


 ade pon abg pnye .
huhuhuh :(

tapi xpe , kne la usaha . :)
kn  ?
he2 . 2 la dye koleksi . heheheh
x bnya ane pon .

1 comment:

  1. alahai...PSP bkn men nk murah ag weyh......seb bek laki aku x nk bli kan coz dye ckp at aku nty aku lpe an dye coz leka dok tekan PSP uh bley.....kedek pny sayang aku nie..hahaha

    ReplyDelete