LE'SANDA SWEET FOUNDATION [ FOUNDATION VIRAL MASA KINI ]

Wednesday, 9 August 2017

LESANDA SWEET FOUNDATION BERWAJAH BARU ! JANGAN TERTIPU DENGAN LESANDA SWEET FOUNDATION YANG FAKE !


Sweet foundation yang sudah diperbaharui kandungannya . ekstrak timun,minyak biji bunga matahari,shea butter ,aloe vera,vit E ,green tea

Kenapa di perbaharui ? Dengar khabar desus desus ade  pihak yang tak bertanggungjawab telah men"CIPLAK" dan buat product (Fake) lesanda sweet foundation. Tak patut betul kan ? Hish ! 

Jadi , Jangan risau . kerana semua agent2 sah lesanda sweet foundation telah pulangkan semua old packaging pada HQ, dan mendapat new packaging dari HQ. So pada yang beli lesanda sweet foundation packaging lama . Ianya adalah FAKE ! kerana tak ada satu pun yang tertinggal pada agent2 old packaging. so jngn risaiu nah . Depa tengah menggelupor tu xtau nak abiskan stock fake depa tu cmner . 

Kini Lesanda Sweet Foundation dah berwajah baru juga.

BAHAN KANDUNGAN :::::

🌟MINYAK BIJI BUNGA MATAHARI
✅ Antioksidan
✅ Perlindungan kulit daripada sinaran UV
✅ Melambatkan proses penuaan
✅ Melembapkan kulit
✅ Meredakan iritasi kulit 


🌟ALOE VERA
✅ Melembapkan kulit 
✅ Menghilangkan garis2 halus dan kedutan 
✅ Bertindak sebagai lapisan pelindung kulit dari sinaran matahari
✅ Menyejuk & melegakan kulit
✅ Meredakan kulit terbakar 



🌟SHEA BUTTER
✅ Agen pelembap 
✅ Antioksidan 
✅ Mensekata tona kulit 
✅ Memperbaharui sel2 kulit dan meningkatkan elastin



🌟GREEN TEA
✅ Melindungi lapisan kulit dari sinaran UV
✅ Menjaga kesihatan kulit
✅ Mencegah jerawat & mengatasi kulit berminyak
✅ Mengurangkan iritasi (kemerahan kulit)
✅ Melembap & mencegah kulit kering



🌟VITAMIN E
✅ Mencerahkan kulit
✅ Memudarkan parut & bintik2 hitam 
✅ Melembapkan kulit
✅ Meredakan masalah sunburn yang tidak serius dengan cepat
✅ Mengurangkan kedutan



🌟EKSTRAK TIMUN
✅ Antioksidan 
✅ Mengatasi iritasi kulit 
✅ Mengawal minyak berlebihan 
✅ Menyejukkan kulit
✅ Mengekalkan kekuatan dan kecergasan kulit

#LeSandaSweetFoundation #FormulaDiperbaharui

Boleh dapatkan product lesanda original pda saya emma . 
New packaging Harga tetap sama . Best kn ? 


Cara order : 

Whatsapp 013 460 6035 - Emma Diana 
( link terus ke whatsapp )

Facebook : Emma Diana

NO AGENT SAH KLANG : A8320