Sunday, 12 May 2019

Lovlin Bird's Nest




Kalau nak tau mcm mana #lovlinbirdnest ni bertindak terhadap badan, berkesan atau tidak, menjadi atau tidak kena la cuba dulu okey?
One more thing, metabolisme badan kita tak sama tau. Jaadi jangan expect kesan terhadap badan kita & orang lain sama.
Ada yang fast ada yang slow dan ada jugak yang makan masa berbulan2.
Nak tak nak kalau nak tau onzz ke tak Lovlin ni dengan badan, korang cuba dulu 2 set & konsisten ambil sebotol sehari selama 1 minggu. Then tengok hasilnyaa


Cara minum Lovlin Bird's Nest & waktu terbaik untuk minum.



💁‍♀️ Masa terbaik yang anda boleh minum Lovlin Bird's Nest ialah 1 botol setiap pagi semasa perut kosong atau atau 1 botol sebelum tidur.
.

Sekiranya anda berada dalam pelan ekonomi, minum 1 botol setiap selang sehari, bermaksud, jika anda telah minum 1 botol pada hari Isnin, kemudian minum satu lagi pada hari rabu.


.
Sebaliknya, jika anda berada di pelan Progresif, anda boleh minum 1 botol setiap hari masa yang anda pilih (pagi/malam) seperti di atas.

.
Akhir sekali jika anda berada di pelan intensif, anda dengan senang hati boleh minum 2 botol setiap hari! 💃 
1 botol pada waktu pagi dan sebotol lagi sebelum tidur!

Goncang, buka penutup & minum 😋 pastikan anda minum semasa perut kosong untuk penyerapan yang lebih baik ❤️
Mudahkan ?

💖 Siapa yang boleh minum Lovlin Bird's Nest ??? 



.
✅️KANAK-KANAK 3 TAHUN KEATAS .
- Meningkatkan sistem imunisai badan .
- Meningkatkan selera makan .
- Menguatkan daya ingatan .
.
.
✅️WANITA
- Meningkatkan metabolisma .
- Menstabilkan hormon .
- Mengurangkan sakit senggugut ketika haid .
- Pengambilan yang konsisten dapat meremajakan kulit wajah, mencantikkan, menganjalkan & mencerahkan kulit wajah .
.
.
✅️LELAKI
- Kesihatan tenaga batin (menghasilkan lebih banyak sperma yang berkualiti) .
- Dapatkan tidur yang berkualiti. - Pengambilan yang konsisten dapat meremajakan kulit wajah, mencantikkan, menganjalkan & mencerahkan kulit wajah .
.
.
✅️IBU HAMIL
- Meningkatkan stamina .
- Menyihatkan ibu dan bayi semasa kehamilan .
- Memberikan bayi tubuh badan yang sihat, kulit yang cantik serta memperkuat paru-paru bayi yang dikandung. 
- Mengurangi rasa sakit pada punggung semasa kehamilan .
- Mempercepatkan proses penyembuhan selepas bersalin .
- Melegakan keletihan laktasi dan mengekalkan kecergasan .
.
.
✅️ORANG TUA
- Mengandungi manfaat antioksidan yang penting untuk mencapai kesan anti penuaan. 
- Mengurangkan sakit sendi .
- Melancarkan peredaran darah .
- Meningkatkan kekuatan fizikal dan daya ingatan. 
- mengurangkan kahak, menguatkan paru-paru dan buah pinggang.