LE'SANDA SWEET FOUNDATION [ FOUNDATION VIRAL MASA KINI ]

Friday, 23 June 2017

Personal Persiapan Raya 2017

Penulis : emma diana Masa : Friday, June 23, 2017 Comments : 2 Labels :
Assalamualaikum Hi gais . 

Raya nak dekat . tinggal lagi 2 hari ramadhan akan pergi meninggalkan kita . InsyaAllah pnjang umur kita jumpa lagi . 

Untuk tahun 2017 ni rata rata rakan facebook emma ade yang share warna tema keluarga depa . Ramai jugak memilih warna blue , blue black , royal blue . Tapi betul ke ramai y warna katogeri biru/blue ni ? 

Ya , Ternyata aku salah seorang dari mereka
hihi . dan sememang nya emma pun xlah gemar menentukan warna tema untuk keluarga , dan ini adalah pilihan 2 org adik perempuan emma . Nak tak nak ema ikut je . Asal depa bahagia dan seronok di pagi raya dan raya raya seterusnya . 

     
    *ini adalah teaser sahaja* 

Bukan full gambar dress . Nanti tak supprise la kan . hihi yang penting emma bukan nak kahwin lagi hihi . Ini adalah warna untuk raya pertama emma . Dan baju raya kedua . Hadiah dari Adik perempuan emma no2

    
*Dan warna dia seakan akan biru juga* Hidup blues betul aku tahun ni hahaha

Kasut raya ? 
TAK BELI LAGI

Beg raya ? Hamboi bnyak duit siap beli beg untuk raya . tapi sememang nya yea kena ade hahaha

 

Disebabkan emma suka design ni . Jadi dengan gtal tangn nya emma ambil 1 Beg ni berharga RM55 sahaja . Tapi emma bukan ambil warna pink tau . staytuned untuk entry pagi raya . beg warna ape . tapi sah ni design beg y emma minati hihi . 

 

Dan emma pun ambil 1 beg lagi untuk aqilah . RM50. Minat warna hijau tapi pagi raya dia pakai baju warna royal blue mcm x masuk je huhu . so ema ambil warna yang kena ngan aqilah . di jadikan cerita tggu gambar pagi raya emma nanti ya . hihi

Korang dah siap apa je ? 

Entry ni untuk personal preparation for raya tau . jngn la tanya kueh mueh . hihi